Venteliste

Klarsyn

Kom til en super spændende Klarsynsaften i selskab med den Åndelige Verden med International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer Marianne Larsen.

KLARSYNSAFTEN: Klar­syns­ar­ran­ge­men­tet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne Larsen fortælle om sig selv og hendes spirituelle arbejde.

Efterfølgende vil Marianne Larsen både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner. Deltagelse kun for personer over 18 år.

OM MARIANNE: International Spirituel Clairvoyant Medie, Healer og Trancemedie. Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 9 gange indenfor de sidste 6 år både for at arbejde med det spirituelle, men også for at udforske det spirituelle. Hun tager desuden til Grønland igen i Marts 2023.

Marianne Larsen afholder Workshop, Husrensning/Åndelig aktivitet i bygninger, store Klar­syns­af­te­ner, Clairvoyance Uddannelse og Personlig Clairvoyance/Åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år. Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har deltaget i ra­diopro­gram­mer­ne i P3, "Ka`du heller ikke sove", "Godmorgen" og "Påstand mod Påstand". I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis "Sermitsiaq AG" men også givet clairvoyance live i den landdækkende Radio i Grønland "KNR". Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på Amager.

Følg Marianne Larsen på:

www.faycenter.dk

https://www.facebook.com/fayce...

Dette kursus oppebærer ikke offentligt tilskud

Kursusdetaljer

Skælskør Bibliotek, Vestergade 4, 4230 Skælskør
Mandag, 19:00 - 21:30
1 lektion, 1 mødegang
Mandag 13. maj, 2024
Holdnr.: 7724111059
Sydvestsjælland

130 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Marianne Larsen

130 kr./person

Tilmeld venteliste