Juncker: Kære Dagbog

Kom og overvær et inspirerende musikalsk foredrag med Juncker!

Nyd en aften fyldt med musik, erindringer og ærlige fortællinger, når Juncker deler sin utrolige rejse med os. Juncker vil tage os med på en spændende rejse gennem årene, hvor musikken har åbnet døre og bragt ham i kontakt med nogle af Danmarks mest ikoniske personligheder som Anker Jørgensen, Morten Olsen, Kim Larsen, Mikkel Beha, og mange flere.

Men det handler ikke kun om de store navne; der er også plads til de mere jordnære og hjertevarme øjeblikke, som hans hund Bob har delt med ham.
Juncker vil dele sin rejse gennem musikkens verden og sin evne til at fastholde sin egen identitet i en branche, der ofte præges af forandringer.

Han betragter sin 30-årige karriere som en arbejdssejr og et eksempel på, hvordan tålmodighed og vedholdenhed kan føre til succes. Han vil inspirere dig til at tro på dig selv og din egen rejse.
I foredraget vil Juncker også give akustiske smagsprøver på nogle af sine kendte sange, der naturligt fletter sig ind i den overordnede fortælling.

Juncker deler en vigtig pointe om at åbne sig for hinanden og vise vores sande selv. Dette skaber forbindelse og fællesskab, der kan bryde den truende ensomhed i vores moderne verden.
Du har muligheden for at komme tættere på Juncker og opleve det ægte møde med mennesket bag musikken - så kom og del denne uforglemmelige aften med os og Juncker.


Kursusdetaljer

Bygningen, Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle
Onsdag, 19:00 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Onsdag 17. april, 2024
Holdnr.: 912411103
Center Sydjylland

195 kr./person

111 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Juncker

195 kr./person

Tilmeld kursus