Ik for sjov

Foredraget er baseret på bogen af samme navn. Et foredrag, der med humor og uden selv­høj­ti­de­lig­hed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på, man kommer godt ud på den anden side. Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.

Komikeren Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store ind­sam­lingsshow, ComedyAid.

Til Geos halvårs rutinekontrol fandt lægerne en spredning til lungerne hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af 9 ugers opslidende kemobehandling. Det blev 9 uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.

Geo fortæller tragikomisk om pinlige sædprøver, om portører som vil have jokes på ope­ra­tions­gan­gen, om kønsbehåring som falder af (det er der da ingen, der har fortalt???) og om kun at ville have frosne ærter til morgen-, middag- og aftensmad.

Kursusdetaljer

Svanevig Hospice, Lindstrømsvej 2, 4941 Bandholm
Torsdag, 19:00 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 26. september, 2024
Hold nr.: 5324211002

100 kr./person

71 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Geo

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær fored­rags­hol­der, der i sine foredrag fortæller om det kræftforløb, han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et nærværende, levende og tankevækkende foredrag.   

100 kr./person

Tilmeld kursus