Hvor gemmer kroppen min lykke?

På dette foredrag vil Kathrine fortælle om, hvordan vejen til ens lykke findes i kroppen. Du vil blive gjort klogere på kunsten i at lytte og reagere på kroppens tavse sprog.

For let’s face it! Flere og flere beretter om angst, stress og frygt i hverdagen. Sund­heds­sty­rel­sen beretter om, at stress er den nye folkesygdom. Dette foredrag vil tale om dine muligheder for at lever et lettere, glædeligt og positivt liv. 

Du bliver gjort klogere på, hvordan kroppen er det direkte talerør til, hvordan du har det. Modtage en forståelse for kroppens signaler. Hvad er det rent faktisk ondt i maven, humørskift eller bankende hjerte kan være tegn på?

Og ikke mindst hvordan handle du på signalerne, og får sat den grænse, udtrykt dit behov, går med ma­ve­for­nem­mel­sen, finder din styrke.

For hvad er lykke? Ingen lykke er ens, så kom med og bliv klogere på dit indre i et humørfyldt, let, frit og rummeligt rum.

Kathrine som afholder foredraget, er uddannet fysioterapeut, og har adskillige kurser/uddannelser indenfor kropslig bevidsthed, traume-terapi og forebyggelse. Kathrine har sit eget firma, hvor menneskers trivsel er i centrum.


Kursusdetaljer

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 3. december, 2024
Hold nr.: 7724211060

150 kr./person

30 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kathrine Dybdal

150 kr./person

Tilmeld kursus