Drømmetydning - Betyder vores drømme noget?

Er drømme ikke bare tilfældige og meningsløse stumper af vores oplevelser? Svaret er nej! Efter mere end 30 år med tydning af drømme ved jeg, at der er rigtig meget at hente, når vi interesserer os for vores natlige drømme.


Ifølge Carl Gustav Jung kommer drømmene fra det sted i dig, hvor kreativiteten bor. Hvor budskaber bliver udtrykt gennem billeder, symboler og stemninger. Drømme indeholder unikke budskaber, tilpasset det enkelte menneskes personlighed, erfaringer og tanke- og handlemønstre. Drømme indeholder følelser, spændinger, glæder, sorger, vrede, angst, fornemmelse af stemninger fra miljøet. De kan undertiden virke skræmmende, men det er for at kunne trænge igennem. De maler med den brede pensel, med den tydelige pensel.


Lene Sonne har et ønske om, at flere mennesker åbner sig for at drage nytte af de budskaber, der kommer til dem ganske gratis i løbet af natten. Drømme er som gode venner, der fortæller dig hvordan det står til hos/i dig, ikke for at dømme, men for at hjælpe og støtte dig til at blive ven med dig selv og opnå større frihed og livsglæde. Ikke for at blive et perfekt menneske, men for at forstå sig selv bedre og komme fri af mønstre, hvor vi sidder fast.


Foredragets indhold: En gennemgang af Jungs teori om drømmetydning. Drøm­me­ek­semp­ler fra tydninger, jeg har lavet. Redskaber til, hvordan du kan tyde dine egne drømme. Udveksling og spørgsmål.


Beskrivelse af Lene: Lene er uddannet pædagog, psykoterapeut og coach. Hun har tydet drømme i mere end 30 år. Hendes læremestre er Bent og Birgit Strandbygaard. Hun har også fundet inspiration i  andre dygtige drømmetydere som Ole Vedfelt, Bodil Claesson og Eigil Nyborg. Herudover har hun undervist i drama og instrueret teaterstykker i en årrække og arbejdet med billeder, følelser og stemninger via en kreativ kanal. Nogle kender måske også Lene fra hendes foredrag om særligt sensitive mennesker.Kursusdetaljer

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse
Onsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 25. september, 2024
Hold nr.: 7724211053

150 kr./person

150 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lene Sonne

150 kr./person

Tilmeld kursus