Dit magiske IMMUNsystem

Dit magiske IMMUNsystem – et liv i sund balance
Med udgangspunkt i sin bog “Dit helbreds bedste ven – IMMUNsystemet“ gør Bente Klarlund Pedersen op med alt det, der lover at booste sundheden med et trylleslag, og hun forklarer – både personligt og helt ned på celleniveau – hvordan jeres livsstil påvirker jeres sundhed. I kan nemlig selv gøre en masse for at skabe sund balance.
 
Immunforsvaret er et magisk og magtfuldt system, og mindst hvert andet dødsfald i Danmark såvel som på verdensplan hænger sammen med ubalance i immunsystemet. Søvn, motion, kost, røg, alkohol, sociale relationer, sex, stress, sorg, bekymringer og livsindstil­ling påvirker immunsystemet.
 
Bente tager udgangspunkt i sit eget liv som forsker og fortæller, hvordan livsstil og livsindstil­ling påvirker jeres immunsystem og jeres generelle sundhed. Alle hendes råd er baseret på forskning tilsat lidt sund fornuft.


Kursusdetaljer

Egedal Gymnasium, Gymnasievej 1, 3660 Stenløse
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 26. november, 2024
Hold nr.: 1024211001

195 kr./person

59 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bente Klarlund

Dr. med. Bente Klarlund er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet, og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Bente holder humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed og fysisk aktivitet, som målrettes almindelige borgere, sund­heds­fag­ligt personale, politikere og andre be­slut­nings­ta­ge­re.

195 kr./person

Tilmeld kursus