Dit barns hjerne og trivsel. Hvad alle forældre bør vide

Er du forældre til en teenager, er dette foredrag relevant for dig og dit barn. Du får unik viden fra hjer­ne­forsk­nin­gen, om hjernens funktioner og hvordan den er styrende for trivslen.
Lavt selvværd, tankemylder, demotivation, angst, kon­cen­tra­tions­be­svær, manglende energi og hovedpine kan være tegn på mistrivsel. For at undgå mis-trivsel, er der funktioner i hjernen, som er vigtige at forstå. Hjernens Amygdala er især vigtig, da den styrer vores reaktion på frygt og stress. Hjernens præfrontale cortex styrer vores evne til at tænke og træffe beslutninger. Denne del af hjernen kan trænes, så man bedre kan navigere i hverdagens muligheder og undgå stress og angst. Med viden om hjernen, positiv psykologi og mental-træning lærer du hvordan hjernen kommer i balancen, så man kan undgå stress og blive robust overfor hverdagens udfordringer og negative input og dermed øge trivslen.
Du vil gå fra foredraget med en større ro i kroppen, fordi du får viden og redskaber til at støtte dit barn. i hverdagen.
Fored­rags­hol­der: Marialucia Larsen, mentaltræner


Kursusdetaljer

Ringsted Sportscenter, Tvær Allé 8, 4100 Ringsted
Tirsdag, 17:00 - 19:00
1 lektion, 1 mødegang
Tirsdag 12. marts, 2024
Holdnr.: 6924111053
Sydvestsjælland

145 kr./person

28 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marialucia Larsen

145 kr./person

Tilmeld kursus