Clairvoyant for en aften - er du clairvoyant?

Kom til en super spændende aften i selskab med den Åndelige Verden med International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer Marianne Larsen.                     
Clairvoyant for 1 aften: Er du Clairvoyant?   
 Her har DU chancen for at afprøve dine spirituelle evner. Kom og vær med til en super- spændende og helt unik aften i denne mini workshop. Der behøves ingen forudgående erfaring indenfor det spirituelle.                                                              
UNDERVISNING I:
Åbne/lukke teknik til den åndelige verden. Samt øvelse i personlig clairvoyance og åndelig kontakt.
VÆR ÅBEN OG POSITIV:
Find ud af om du har clairvoyante evner, og om det er noget du vil arbejde videre med. Clairvoyant for 1 aften er for alle - fra nybegyndere til øvede.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
Ingen parfume. Ingen røglugt i tøjet. Ikke spise 2 timer før ankomst. Kun et let måltid om eftermiddagen. Det er er vand til rådighed i lokalet
JEG GLÆDER MIG TIL AT SE DIG. Kh Marianne Larsen.

NB. Døren åbnes Kl.18.00 (Kom i god tid så du/I kan når at tage plads inden kl.18.30, på forhånd mange tak)
Deltagelse kun for personer over 18 år.
                                                                                                                                                  OM MARIANNE: International Spirituel Clairvoyant Medie, Healer og Trancemedie. Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 9 gange indenfor de sidste 6 år både for at arbejde med det spirituelle, men også for at udforske det spirituelle. Hun tager desuden til Grønland igen i Marts 2023.
Marianne Larsen afholder Workshop, Husrensning/Åndelig aktivitet i bygninger, store Klar­syns­af­te­ner, Clairvoyance Uddannelse og Personlig Clairvoyance/Åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år. Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har deltaget i ra­diopro­gram­mer­ne i P3, "Ka`du heller ikke sove", "Godmorgen" og "Påstand mod Påstand". I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis "Sermitsiaq AG" men også givet clairvoyance live i den landdækkende Radio i Grønland "KNR". Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på Amager.
Følg Marianne Larsen på:
www.faycenter.dk
https://www.facebook.com/fayce...
Dette kursus oppebærer ikke offentligt tilskud

Kursusdetaljer

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse
Tirsdag, 18:30 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Tirsdag 19. marts, 2024
Holdnr.: 7724111057
Sydvestsjælland

130 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Larsen

130 kr./person

Tilmeld kursus