Sensitive børn v/Lene Sonne

Foredrag om sensitive børn - hvordan styrker vi trivsel og udvikling hos de sensitive børn?

Nyere forskning har vist, at ca. 1/4 af alle børn er særligt sensitive. Særlig sensitivitet er et per­son­lig­heds­træk, ikke en diagnose. Hvad vil det sige? Hvilke styrker og udfordringer ligger i per­son­lig­heds­træk­ket, og hvad kan de voksne omkring børnene gøre for, at børnene får en god hverdag, hvor de kan føle sig trygge og livsduelige?
 
Lene Sonne har tidligere været leder i en daginstitution, hvor man havde fokus på sensitive børn. I denne institution udviklede man et godt samarbejde med forældrene og redskaber og tilgange til at skabe gode rammer for børnene. Man udviklede også samarbejdet med skolerne for at sikre en god overgang fra daginstitution til skole for alle børn - også de særligt sensitive.

Lene er uddannet pædagog, psykoterapeut, coach og mentor. I knapt 15 år har Lene haft sin egen virksomhed, hvor hun giver rådgivning til familier med sensitive børn, til sensitive unge og voksne. Hun er forfatter til bøgerne "Sensitive børn", der udkom i september 2014 og bogen "Sensitive unge", der udkom i september 2015. Lene holder foredrag over hele landet om emnet, og hun varetager ud over sin rå­d­giv­nings­virk­som­hed bi­sid­dero­p­ga­ver for forældre ved samtaler mellem daginstitution/skole og forældre.

I kan læse mere om Lene her: www.lenesonne.com -  https://www.facebook.com/triv­sels­sam­ta­ler/

Kursusdetaljer

Grand Holbæk, Ahlgade 48, 4300 Holbæk
Tirsdag, 19:00 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 8. oktober, 2024
Hold nr.: 3624211111

75 kr./person

100 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ekstern Underviser

75 kr./person

Tilmeld kursus