Personprofilanalyse

Personlig udvikling gennem per­son­pro­fil­a­na­ly­se
Bliv klogere på dig selv og dine foretrukne måder at handle og agere på

Har du ofte undret dig over, hvorfor du handler, som du gør? Hvorfor du tænker, og måske agerer anderledes, end din kollega, ven, samlever eller nabo?
På kurset her bliver du klogere på dig selv og dine indre drivkræfter via brugen af per­son­pro­fil­værk­tø­jet JBTA (Jungs typologi)

Formål
Formålet med kurset er at bidrage til, at du som deltager bliver klogere på dig selv og dine foretrukne måder at handle på.

Du får altså mulighed for at kigge ind i dine personlige præferencer, samtidig med at du får blik for individers forskellige drivkræfter og derigennem måske bliver klogere på, hvordan for­skel­lig­he­der kan gøde og krydre et samarbejde og en relation.

Målgruppe
Kurset henvender sig til ALLE, der har lyst til at blive klogere på sig selv og sine indre drivkræfter. Og samtidig har modet til at reflektere over egne præferencer og foretrukne handlemønstre.
Du kan både være ung, midaldrende og ældre. På arbejdsmarked eller udenfor arbejdsmarked.
JBTA-analysen er et forholdsvist enkelt personprofil-værktøj, derfor kan alle være med.
Du modtager et link til din personlige JBTA profil som koster 220 kr. og afregnes med underviser på dagen kontant eller via mobile pay.

Indhold
• Hvad er JBTA?
Forståelse for analysen. Hvordan kan vi bruge det? Og hvordan kan det ikke bruges?

• Afklaring af egen profil
Identifikation af dine naturlige præferencer. Hvem er du set med JBTA-briller.

• Personlig udvikling
Hvilke nye indsigter giver JBTA-analysen dig? Hvad skal du gøre mere af? Hvad skal du gøre mindre af? Og hvad skal du måske begynde på eller holde op med at gøre?

• Viden om forskellighed
Hvordan kan forskellighed bruges konstruktivt og gøde og krydre dine samarbejder og relationer.

I løbet af processen arbejder vi altså både med et blik på os selv samt et blik på, hvordan vi kan bruge forskellighed til at styrke samarbejdet i vores fællesskaber og relationer.

Forberedelse
Som forberedelse til dagen skal du besvare en online JBTA-analyse, der bliver sendt til dig via mail. Den online JBTA-analyse består af 60 spørgsmål, som du skal besvare så intuitivt som muligt.
Resultatet af din besvarelse modtager du, når vi mødes på 1. kursusdag.

Om JBTA - Jung Baseret Type Analyse®
Jung Baseret Type Analyse® er en dansk udviklet per­son­lig­heds­a­na­ly­se baseret på den schweiziske psy­ko­a­na­ly­ti­ker Carl Gustav Jungs teori om psykologiske typer. Analysen kendes også som MBTI og JTI.
Formålet med analysen er at identificere menneskets naturlige præferencer.
En per­son­lig­heds­a­na­ly­se kan give øget indsigt og forståelse omkring sig selv og andre. Hvilket kan være brugbart, når vi skal navigere i livet både i forhold til ydre krav og indre behov.
Når vi får kendskab til vores type kan det være lettere at finde balance i livet, da analysen skaber en bevidsthed om hvad der tager og giver energi.

Kursusdetaljer

AOF Aabenraa Gasværksvej, Gasværksvej 4, 1. sal, 6200 Aabenraa
Tirsdag, 19:00 - 21:15
Torsdag, 19:00 - 21:15
5,8 lektioner, 2 mødegange
Tirsdag 11. juni, 2024
Hold nr.: 9624103001

300 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Malene Holm Linnet

Samme kursus på andre tidspunkter

300 kr./person

Tilmeld kursus