Kursus afsluttet

Meditation og yoga nidra

KOM UD AF HOVEDET OG NED I KROPPEN MED YOGA NIDRA

Yoga for hjerte, sind og sjæl…

Har du svært ved virkelig at mærke dig selv og din krop? Er stress, søvnbesvær, tankemylder eller angst tilstande, du genkender? Vil du gerne dykke ned i din selvudvikling og opnå en dybere kontakt med dig selv? Eller søger du bare ro og velvære?

Yoga nidra kan være vejen til alt dette. På dette for­dy­bel­ses­for­løb kan du - uanset erfaring - gå i en beroligende og udviklende proces med dig selv. Du lærer at lytte til din indre sandhed og mærke din krop.

I yoga nidra beroliges nervesystemet, og kroppen går i en helende tilstand. Yoga nidra foregår liggende under guidning, og er for alle.

Vi arbejder med krop, åndedræt, følelser, vi­su­a­li­se­rin­ger og meditation.

Hvad er yoga nidra?

Yoga nidra er en form for vågen søvn, hvor kroppen er dybt afspændt, mens sindet er helt bevidst i en rolig vågenhed. Det er en rejse i dit indre, som skaber ro og afspænding både fysisk, mentalt og fø­lel­ses­mæs­sigt. Yoga nidra foregår liggende - uden bevægelse - og du bliver guidet i forskellige elementer med fokus på åndedræt, kropsscanning, visualisering eller drømmerejse.

Yoga nidra er kendt for mange gaver, bl.a. at reducere stress og stilne tankemylder, ligesom det er gavnligt ved traumer og søvnbesvær. Samtidig har det god effekt ved migræne, depression og angst.

Meditation lærer dig at være stille med dig selv. Her bringer vi meditation helt ned på jorden, og vi arbejder på en legende måde med teknikkerne. Altsammen så du kan skabe en praksis hjemme.

Læs mere om yoga nidra her: https://nellaberg.dk/yoga-nidra
Og om meditation her: https://nellaberg.dk/meditation

Et forløb med mange lag og dybder, hvor indsigt, nærvær og hjertets visdom vil være om­drej­nings­punk­tet.

Program
Du vil hver gang møde samme elementer - guidet meditation, blide yin-stræk og yoga nidra. Som afslutning har vi tid til spørgsmål og deling, så du kan fordybe dig i din indre rejse og den selvudvikling, denne praksis kan åbne for.

Praktisk
Små, hyggelige hold på max 6 deltagere.
Medbring notesbog, tæppe og god hovedpude.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad for­dy­bel­ses­for­lø­bet kan gøre for dig.

Nella Berg er psykoterapeut og uddannet indenfor meditation og yoga nidra.
Tlf. 6090 9624

Kursusdetaljer

Den økologiske butik - baggård, Dehnsvej 2 A, 4700 Næstved
Tirsdag, 10:00 - 11:30
16 lektioner, 8 mødegange
Tirsdag 2. april, 2024
Holdnr.: 6224104171
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

6 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Nella Berg

Salget er lukket

Kursus afsluttet