Meditation og ny selvudvikling - igennem indre fordybelse

Har du lyst til at deltage i et opløftende fællesskab?

Det kræver ikke specielle rammer kun et åbent sind og stor lyst til at arbejde samt en positiv indstilling til, at det er muligt at holde tanker og følelser i ro og komme ind i et dybere lag i din egen indre kær­lig­heds­na­tur.
Kunne du tænke dig at fremme din livskvalitet i stedet for konstant overarbejde rent tankemæssigt? Kan du forestille dig, at du i ophøjet ro, kan komme til at lytte bevidst til din egen kær­lig­heds­na­tur? Du vil opleve mere rent nærvær og indre ro som på sigt giver indre styrke.
Vi starter og slutter med afspænding, da det giver de mest optimale forudsætninger for sindsro og udvikling.
I selve meditationen er der en intens stilhed og nærvær og der mediteres på opbyggende billeder og sætninger der åbner til kær­lig­heds­na­tu­ren. Efter meditationen er der mulighed for at tegne/skrive sætte ord på oplevelser og dele i gruppen.

Du er velkommen til at kontakte underviseren på tlf. 2612 9899 hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Om underviseren:
Birtthe Christensen er uddannet socialpædagog, vok­se­nun­der­vi­ser, for­an­drings­for­mid­ler igennem kaospiloterne samt gået på healerskole igennem 15 år, hvor meditation også er basis. Hun har arbejdet med meditation igennem mange år, først af nysgerrighed så senere en nødvendighed da jeg fik tinnitus.Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Torsdag, 18:30 - 20:00
6 lektioner, 3 mødegange
Torsdag 24. oktober, 2024
Hold nr.: 7424203004

515 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birtthe Christensen

Birtthe Christensen er uddannet socialpædagog, vok­se­nun­der­vi­ser, for­an­drings­for­mid­ler igennem kaospiloterne samt gået på healerskole igennem 15 år, hvor meditation også er basis. Hun har arbejdet med meditation igennem mange år, først af nysgerrighed så senere en nødvendighed da jeg fik tinnitus.

515 kr./person

Tilmeld kursus