Delfinkraftens Qi Gong

"Qi" betyder livsenergi og "Gong" betyder metode. Biyun-metoden bygger på de samme principper som akupunktur: at livsenergien  løber i baner (meridianer). Træning af Qi Gong løser op for blokeringer i disse.
Delfinkraftens Qi Gong er en serie af smukke meditative bevægelser indenfor Biyunmetoden.
Øvelserne udføres til kinesisk musik og lyde fra delfiner, som fremmer energiniveauet og følelsen af at smelte sammen med havet. Metoden er blid og skøn at udføre og virker afstressende og vækker glæde.
Som de andre serier indenfor Biyunmetoden er Delfinkraftens Qi Gong en Medicinsk Qi Gong form, som er en af hjørnestenene i Traditionel Kinesisk Medicin og bygger på de samme principper som akupunktur: at livsenergien løber i baner (meridianer).
I følge Fan Xiulan, som er gundlægger af Biyun-metoden, er Delfinkraftens Qi Gong særlig egnet til mennesker, der bor i kolde egne og kan modvirke stress, nedstemthed, søvnproblemer luft­vej­r­spro­ble­mer, astma og allergi, gigt m.m. Ma­te­ri­aleud­gift ca. 100 kr., afregnes med underviseren.

Efter kurset kan man træne selv vha guidende CD.

Ma­te­ri­aleud­gif­ter 100 kr, som afregnes med underviseren.

Om underviseren:
Anna Thorup uddannet Qi Gong instruktør af Grand Master Fan Xiulan, der er grundlægger af Biyun-metoden. Fan Xiulan er læge i Traditionel Kinesisk Medicin med speciale i  Medicinsk Qi Gong, der menes at have 5000 år gamle rødder.

Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Lørdag, 10:00 - 15:20
Søndag, 10:00 - 15:20
Lørdag, 10:00 - 12:35
15 lektioner, 3 mødegange
Lørdag 17. august, 2024
Hold nr.: 8724204270

885 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anna Thorup

885 kr./person

Tilmeld kursus