Craft håndarbejdsgruppe

Craft hån­d­ar­bejds­grup­pe er for dig der ønsker bedre trivsel imens du er kreativ, samt lærer noget om dig selv.
Oplever du fø­lel­ses­mæs­si­ge udfordringer i form af  let stress og angst, det kan også være du mærker ensomhed eller lavt selvværd. 

Er det noget for dig at være med i et nyt tilbud hvor håndarbejde er det bærende element og du gerne vil lære noget om dig selv, samtidig
Hvad er så en Craft hån­d­ar­bejds­grup­pe, det er gruppeterapi på en nytænkende måde. Hvor vi kombinerer håndarbejde, teori og mindfulness, i en og samme gruppe.
Det tager udgangspunkt i Craft psykologi, der har en sund­heds­frem­men­de effekt. Det vigtige er det simple håndarbejde, derfor kan det være du strikker, broder eller hækler.
Vi mødes engang i ugen, hvor vi tager håndarbejde med.Det betyder ikke så meget om det er noget I er i gang med, eller noget du gerne vil begynde på.
Indimellem vil der være pauser, hvor jeg vil invitere jer ind i mind­ful­nes­sø­vel­ser, samt små siddende yoga øvelser.
Fra gang til gang, vil der være emner som
• Stress
• Ensomhed
• Angst
• Selvværd
Som er noget som vi alle kender til.
Målet med en gruppe er, at du får et fællesskab i den tid du er sammen med andre, der gerne vil være kreative. Andre som også gerne lærer noget om stress – ensomhed  og angst.

Måske har du som mig, set Emil fra Lønneberg eller hørt om ham, når han var fræk, så kom han i brændeskuret. Det som der kom ud af det, var, at han begyndte at være kreativ med de midler som var til rådighed. I form af en kniv og et stykke træ, kom der noget godt ud af, som gjorde han faktisk blev anerkendt når han kom ud igen. Hvilke gjorde ham glad, men han havde også en del grublerier når han sad derinde og indtil han kom ud og fik anerkendelse. Anerkendelse er noget alle mennesker har behov for, da det giver signaler til hjernen, som gør os glade, som gør at der bliver udløst glædes hormonet dopamin.

Der vil være kaffe og te hver gang.

 

 

Kursusdetaljer

Studio Statera, Mageløs 12, 1.tv., 5000 Odense C
Mandag, 10:00 - 12:00
20 lektioner, 8 mødegange
Mandag 19. august, 2024
Hold nr.: 6424203309

1.200 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gitte Grøndahl

1.200 kr./person

Tilmeld kursus