Bliv klogere på mennesker – med Enneagrammet

Bliv kogere på mennesker.
Hvad er det egentlig, der gør, at vi opfører os, som vi gør, og så forskelligt som vi gør? Hvorfor er nogen af os meget bekymrede, mens andre er meget optimistiske. Og hvad er motivationen for at være kontrollerende, konfliktsky eller følsom?
Og kunne du somme tider ønske, at du selv var mere rummelig overfor din familie eller ar­bejds­kol­le­ger?
På dette kursus kigger vi nærmere på personlighed og adfærd, så er du nysgerrig på, hvad der ligger bag din chefs, din nabos eller din ægtefælles adfærd, så er kurset her det helt rigtige.
Du vil lære om Enneagrammets ni per­son­lig­heds­ty­per og øge forståelsen for dig selv og andre.
Du vil opdage et landkort for adfærd , der træner din evne til at være nærværende og rummelig og opretholde en god balance i dine relationer.
Enneagrammet bruges i dag professionelt til at udvikle organisationer, og i forbindelse med personlig udvikling, parterapi, til at styrke relationer, i stressbe­hand­ling og i pædagogisk arbejde med børn.

Kursusdetaljer

Aarhus Aftenskole, Stenvej 19, 8270 Højbjerg
Tirsdag, 19:00 - 20:30
12 lektioner, 6 mødegange
Tirsdag 1. oktober, 2024
Hold nr.: 9824203001

820 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mettstine Hattesen

Mettstine bor i Aarhus og har sin egen kon­su­lentvirk­som­hed, hvor hun med Enneagrammet som om­drej­nings­punkt bl.a. underviser i ledelses, coaching og stresshånd­te­ring.

Mettstine kommer fra en baggrund som HR-chef og har uddannet sig i Enneagrammets per­son­lig­heds­ty­per i USA og Danmark.

820 kr./person

Tilmeld kursus