Foredrag og debat

Foredrag og debat

Bliv klogere på verden omkring dig og få udvidet din horisont. Lær fx om politik, religion, personlig udvikling, børneopdragelse, sundhed, litteratur og meget mere. Se det brede udvalg af foredrag og debatarrangementer her. 

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Find et foredrag

Hos AOF har vi foredrag om alt fra opdragelse, historie eller personlige og underholdende foredrag med inspirerende mennesker. Bliv klogere på dig selv og verden i fællesskab med andre, hvor der er plads til de gode spørgsmål og debat. Vi har dygtige foredragsholdere i hele landet.

Få udvidet din horisont: Find et foredrag

Vi byder hele året på historier, der kan inspirere dig til et arrangement nær dig. Foredraget vil ofte byde på en anledning til at stille spørgsmål og få svar af vores foredragsholdere. Året byder blandt andet på:

Foredrag med personlige fortællinger

Vælg mellem forskellige foredrag hos AOF

Foredrag om børn og opdragelse

Vil du lære dit barn bedre at kende? Vi har foredrag til forældre, der gerne vil lære om alt fra opdragelse til hjernens udvikling. Mange forældre oplever til foredragene at få gode værktøjer til at lære om børn, de kan bruge derhjemme.

Hér er et uddrag af emner, du eksempelvis kan lære mere om:

 • Robuste børn & unge
 • Ensomhed blandt unge
 • Særlig sensitiv eller sansestærk
 • Forældre til ordblinde børn

Hér kan du også møde andre forældre med samme problematikker eller interesser, og vi vægter den gode debat og samtale til vores foredrag højt.

 

 

Foredrag om børn, unge og børneopdragelse hos AOF

Kom med til foredrag hos AOF

 

Foredrag for seniorer

Hos AOF har vi både seniorhøjskole og senioruniversitet, hvor vi tilbyder spændende foredrag for dig, der har lyst til at møde nye mennesker, opleve, snakke og diskutere. På nogle af vores kurser tager vi også på ekskursioner. Hér kan man lære om forskellige aktuelle og historiske emner fra en erfaren foredragsholder, samt møde andre videbegærlige mennesker. Seniorhøjskole og senioruniversitet er en række af foredrag, hvor man får ny viden, ofte en dag om ugen over ca. et halvt år, men det kan være forskelligt fra hold til hold. På vores oversigt over de forskellige kurser, kan du finde de forskellige hold, så du finder lige de emner, som du interesserer dig for.

Emner du eksempelvis kan blive klogere på:

 • Kunst
 • Litteratur
 • Historie
 • FN’s verdensmål
 • Teater
 • Opera

Vi har hold i hele landet med arrangementer for seniorer, hvor der er plads til en snak over kaffen og gode oplevelser med andre.

Hos AOF kan du finde foredrag og kurser i hele landet

Nysgerrig på at tage til foredrag hos AOF? Hos AOF har vi foredrag på mange forskellige tidspunkter. Nogle foregår om aftenen, mens andre foregår midt på en hverdag eller i weekenden. Ofte er arrangementet ledsaget af lidt godt til ganen. Du kan forvente sjove og lærerige foredragsholdere, der vil fortælle om noget, som lige netop de er kloge på. Kig på de forskellige hold, læs kursusbeskrivelserne og tilmeld dig her på hjemmesiden.

Hér er eksempler på foredrag, vi også tilbyder:

 • Drabsefterforskning – Virkelighed eller fiktion?
 • Journalist Emil Ellesøe Ditzel ‘Derfor svindlede Britta Nielsen’
 • ’Da Taliban tog magten – en barsk beretning fra frontlinjen’. Foredrag med Simi Jan   
 • Køn, krop og mangfoldighed

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.