Familieaktiviteter

Familieaktiviteter

Tag familien under armen og nyd kvalitetstiden sammen. Prøv fx kræfter med kreative håndværk, kom ud i naturen eller tag din baby med til babygymnastik. Se det brede udvalg af kurser og aktiviteter her. 

 

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Find familieaktiviteter hos AOF

Vil du lære noget nyt sammen med dit barn? Så tilbyder vi sjove oplevelser for hele familien. Fællesskabet er i centrum, når du sammen med familien kan give dig i kast med keramik, sport, eller udendørs aktiviteter. Det er en god måde at udfordre hinanden, og vi har familieaktiviteter for alle aldre.

Bring familien sammen, uanset om du har en baby eller et større barn. Børnene møder andre børn, og de får både læring, leg og hygge på én gang. Som forælder er der tid til fordybelse og nærvær i en hektisk hverdag med en familieaktivitet hos AOF. Du kan gå på opdagelse i pensler og maling eller finde en aktivitet med rig mulighed for motion for hele familien.

Familieaktiviteter for alle

Nye udfordringer er et godt sted for mennesker at igangsætte kreativiteten. Væk fra skolen eller arbejdet, for i fællesskab kan forældre og børn have tid til sjove aktiviteter i hverdagen. Børnefamilier drukner tit i madpakker, hente/bringe og lektier, men hos AOF vægter vi det gode fællesskab ligeså højt som kreativitet og læring. Sæt tempoet ned og oplev fælles glæde for både børn og voksne.

Vi har eksempelvis kreative kurser for børn fra 5 år, hvor i laver flotte julegaver eller dekorationer, der ikke bare bliver gemt væk. Det kan være naturcollage med brug af blade, grene og blomster. Det kan også være mosaikpotter eller vinduesmaling. Vi tilbyder også familieyoga for børn fra alderen 7-9 år. Mærk hvor dejligt det føles at strække ud, samtidig med at i får sved på panden.

Du kan også tage dit barn med til troldejagt i skoven, hvor i får en god dag i naturen. Få fortalt troldehistorier og bevæg benene under trækronerne væk fra iPad og skærmtid. Her er der sjove oplevelser og legende øvelser for store og små på familietur.

Familieaktiviteter, du fx kan opleve:

 • Karamelkursus
 • Kreativ blomsterhygge
 • Keramik
 • Familiemad
 • Folkemusik, Fuglesang og Friluftsliv

Aktiviteter for dig og din baby

Er du nybagt forælder ? Vi har familieaktiviteter for alle aldre, også for dig og din baby. Vi har både babyrytmik, babymassage eller babysvømning. Stimulér din babys motorik ved sjove lege og øvelser i fællesskab med andre på barsel. Hos AOF's kurser er der plads til bleskift og alt andet forbundet med at have en baby. Der er plads til snak og hygge, imens du nyder god og lærerig tid med din baby.

Babysvømning er desuden godt for din babys balanceevne og motorik. På alle vores hold er der fokus på kontakten imellem baby og forælder. Du vil få støtte og vejledning i forhold de problematikker, i kunne have. Der er også plads til leg og sjov i selskab med andre babyer.

 

Babyrytmik hos AOF

Babyrytmik og andre hyggelige familieaktiviteter hos AOF

 

Familieaktiviteter for dig med en baby:

 • Babysvømning
 • Babymotorik
 • Babydans
 • Slyngeworkshop
 • Babyrytmik
 • Zoneterapi - babyer
 • Barselsyoga

 

Find et hold for dig og din baby hér.

Slip dit barns fantasi løs og lad dem skabe noget med hænderne

Har du lyst til at være kreativ med dit barn? Barnets fantasi kan skabe de mest fantastiske kreationer i alskens materialer. Sammen kan i modellere noget med hænderne, der kan pynte i hjemmet eller gives i gave til jul og fødselsdag. Vi har eksempelvis kurser i glaskunst for børn og voksne. Hér kan i skabe fine ting i glasmosaik, fx sjove små figurer til pynt, relieffer til vinduet eller navneskilte.

På et familiekursus i keramik kan du og dit barn lære at forme flotte ting, der kan bruges i hjemmet. Her kan i modellere fantasifigurer eller lave kopper, skåle eller krukker. Der vil være god tid til at skabe fine ting, og de kan dekoreres med begitning eller glaseres. Oplev at skabe flotte ting med hænderne, og bagefter kan i have det stående i hjemmet til minde om gode og sjove dage sammen. Eller drikke af din egen hjemmelavede kaffekop om morgenen.

Aktiviteterne inviterer til nærvær og udfordringer, der bringer jer tættere sammen. Udover det møder man andre familier, der kan leges og sparres med.

Find et hold til dig og din familie hos AOF

Er du klar til at tilmelde familien til sjove aktiviteter? Så kan du på vores hjemmeside nemt finde det rigtige hold for jer. I oversigten kan du søge på de aktiviteter, du er interesseret i, om det er kreativitet eller bevægelse, du leder efter. Under de forskellige hold kan du læse nærmere og tilmelde dig dér. Vi har familieaktiviteter for alle aldre i hele landet. Lær noget nyt med dit barn væk fra hverdagens stress og jag.

Oplev eksempelvis:

 • Keramik for børn og voksne
 • Glaskunst
 • Familieyoga
 • Familiemad
 • Babysvømning
 • Kreativ blomsterhygge

 

Find en familieaktivitet nær dig.

Familieaktiviteter hos AOF

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.