Foredrag med klimaaktivist Caroline Bessermann

Oplægget kommer til at handle om klimakrisen, hvordan vi er blevet fanget i den og hvilke unge handlerum, der er skabt for at vi kan komme ud af den. Med erfaringer fra Den Grønne Ung­doms­be­væ­gel­sen vil  klimaaktivist, Caroline Bessermann tale om, hvordan fællesskaber kan rykke store systemer, blive opløftende og håbefulde steder af være og hvorfor hun mener, at alle fortjener at være med i et fællesskab som DGUB og har kompetencerne til det. Oplægget vil efterlade rigelig plads til spørgsmål og en fælles snak om klimakrisen og alt det, den fører med sig af store overvejelser og følelser.

Caroline har været aktiv i Den Grønne Ung­doms­be­væ­gel­se siden 2020. Hun har også tidligere været politisk rådgiver for Kli­ma­be­væ­gel­sen. Nu studerer hun kli­ma­for­an­drin­ger på KU og arbejder i Mellemfolkelig Samvirke for at få banker og pen­sions­sel­ska­ber til at holde op med at investere i kul, olie og gas.
Gennem sin politiske aktivisme, studie og arbejde har hun været med til at forme den danske klimadebat og har fået et bredt kendskab til alle dens afkroge.

 

 

Kursusdetaljer

BRONX, Middelfartvej 115 B, 5200 Odense V
Onsdag, 19:00 - 20:30
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 15. maj, 2024
Hold nr.: 6424111132

125 kr./person

70 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Caroline Bessermann

125 kr./person

Tilmeld kursus