Genopfrisk dit Fransk, A2-1

Genopfrisk dit fransk.

Du har for mange år siden haft lidt fransk i skolen, men du fulgte måske ikke særlig godt med, eller du har glemt det meste. Nu har du muligheden for at lære sproget.

Vi træner udtale, tal, verber, hø­flig­heds­fra­se og ordforråd, så du kan komme i gang med at snakke og lærer at klare nogle af de klassiske situationer på cafeen, restauranten eller på markedet.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har behov for flere oplysninger, før du tilmelder dig. Mail: birgitte.ehrhardt@gmail.comKursusdetaljer

Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse
Tirsdag, 16:00 - 17:40
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 7. januar, 2025
Hold nr.: 2025106000

1.415 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitte Ehrhardt

Verden åbner sig, når man lærer et nyt sprog:  Det er meget sjovere at være på ferie i Frankrig, besøge en fransk restaurant eller se en udstilling om franske malere, når man selv kender lidt til sproget. Heldigvis er fransk ikke nær så svært, som mange tror.  Så det er bare at gå i gang.

Jeg er cand.phil. i fransk fra Københavns Universitet og har i tidens løb undervist rigtig mange voksne i fransk. Jeg elsker at undervise, men er også optaget af fransk kultur og sam­funds­for­hold.

Jeg har fokus på, at kursisterne hurtigt begynder at turde udtrykke sig med dagligdags ord og sætninger. Jeg er ambitiøs på mine elevers vegne, men det er også vigtigt, at vi har det sjovt sammen undervejs.

Kontaktinfo
Telefon: 20347240
E-mail: birgitte.ehrhardt@gmail.com

1.415 kr./person

Tilmeld kursus