Sprog

Sprog

Vil du også være bedre til at forstå og tale engelsk, italiensk, eller et andet sprog? Lær at tale et nyt sprog. Vi har kurser for både begyndere og øvede. Find sproghold her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Lær at tale et nyt sprog på AOF's sprogskoler

Vil du være bedre til at forstå og tale et andet sprog? Hos AOF underviser vi i mange forskellige sprog og på vores sprogskoler tilbyder vi både kurser for begyndere og øvede. Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere om vores forskellige sproghold lige her.

Udvid din sproghorisont - tag på sprogskole hos AOF

Vil du gerne lære et nyt sprog, så du kan kvalificere dig til et nyt job? Kunne du godt tænke dig at være i stand til kommunikere med de lokale på din næste rejse? Eller har du blot brug for at genopfriske eller forbedre dine evner inden for et bestemt sprog? Hos AOF har du mulighed for at lære forskellige sprog og udvide din sproghorisont.

Vi har hos AOF dygtige sprogundervisere, der leverer en høj kvalitet af undervisning, der understøtter dine mål. Underviserne kan både hjælpe dig med helt basale sproglige færdigheder, så du eksempelvis er mere tryg som turist. Men underviserne kan også bidrage til en større udvikling og opkvalificering af dit sprog. Det kunne eksempelvis være, hvis du i forbindelse med dit arbejde skal kommunikere mere internationalt.

Kunne du tænke dig at opnå kvalificeret sproglig læring gennem vores dygtige undervisere? Så kan du se oversigten over vores sprogskoler herover.

AOF tilbyder sprogkurser i mange forskellige sprog

AOF tilbyder en lang række forskellige sprogkurser. Vi tilbyder blandt andet:

  • Engelsk
  • Kinesisk
  • Italiensk
  • Spansk

Og mange flere.

Vi har et bredt spektrum af sproglige tilbud, hvor du har mulighed for at lære mere velkendte sprog såsom fransk og spansk. Men du har på AOF´s sprogskoler også mulighed for at blive undervist i fag som koreansk og arabisk.

På vores sprogskole lærer du ikke kun sproget, du vil også blive undervist i den tilhørende kultur og det tilhørende samfund. Gennem undervisningen får du altså også en indsigt i samfund og tilknyttede traditioner.

Hvis du vil høre mere om hvilke sprog, vi kan tilbyde dig, så kan du se mere i kursusoversigten herover.

Sprogkursus hos AOF

Det skal du vide om vores sprogskoler

På vores sprogskoler tilbyder vi kurser til alle niveauer. Lige fra begynderen til den øvede. Du vil blive undervist sammen med andre på omtrent samme niveau, så du får mest muligt ud af undervisningen.

Undervisningen vil blandt andet lære dig grammatik, udtale, ordforråd, kultur og meget mere. Vores undervisning bygger på, at du får mest mulig læring ud af kurset.

På vores sprogskoler tilrettelægger vi kurserne, så de kommer i en naturlig forlængelse af hinanden. Det betyder, at når du har færdiggjort eksempelvis "Italiensk 1", så har du mulighed for at tilmelde dig "Italiensk 2" og så videre.

Det er derudover forskelligt, hvor mange lektioner der er, alt efter hvilket hold eller kursus, du tilmelder dig. Du kan under hvert kursus se, hvor mange lektioner, det indeholder, og hvornår lektionerne afholdes.

Der kommer løbende nye sproghold ind på vores sprogkursusside. Så hvis du ikke når at tilmelde dig inden tidsfristen, eller holdet er fuldt booket, så bare rolig; der kommer et nyt.

Lyder det som noget for dig? Og kunne du tænke dig nye udfordringer og samtidig lære sprog?

Du kan se hvilket sprogcenter, der ligger nærmest dig lige her.

Online sprogskole hos AOF

Vi ønsker at vores kursister har mulighed for at deltage i sprogundervisningen uanset hvad. Derfor tilbyder vi nogle af vores sprogkurser online. Du kan altså deltage i undervisningen uanset hvor i Danmark, du befinder dig.

Er du interesseret i at se hvilke online tilbud, vi har lige nu, kan du se mere her.

Danskuddannelse for voksne udlændinge

Hos AOF tilbyder vi også danskuddannelse til vokse udlændinge, flygtninge eller internationale studerende.

Vores danskuddannelse findes på tre niveauer, hvor du lærer det danske sprog både i form af at forstå, skrive og tale dansk.

Ønsker du at komme hurtigt i gang med danskundervisningen, så du kan lære dansk? Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Tilmeld dig en sprogskole nær dig

Vi har sprogskoler i hele landet, hvor du kan modtage undervisning af vores dygtige undervisere. Du kan se hvilken sprogskole, der ligger nærmest dig her på siden.

AOF tilbyder adskillige typer af kurser i hele Danmark. Du har altså mulighed for at finde mange interessante aktiviteter og undervisningsmuligheder nær dig. Skal du for eksempel bruge dit nye tillærte sprog ude i den virkelige verden? Så kan du tage med AOF til Spanien eller andre spændende lande.

Du kan se mere om vores rejser her.

 

Hvis du ikke ønsker at rejse, så tilbyder AOF utallige andre aktiviteter til alle slags interesser. Så hvis du vil udvikle dig musikalsk, bruge din krop til yoga, eller forbedre dine maleevner, så kan AOF tilbyde kurser for dig. Se vores kursuskategorier her.