Fransk til ferien

Velkommen til ”fransk til ferien”.
Er du interesseret i fransk og Frankrig, så er dette et godt hold for dig. Holdet er til dig, der har haft lidt fransk, men gerne vil have fokus på samtale og små dialoger, så du får forbedret det talte sprog.

Der vil være noget grammatik, men vi vil have fokus på bag­grunds­for­stå­el­se, sprogets opbygning og samtaler i autentiske situationer. Vi vil også have lidt skriftlige øvelser for at forbedre indøvningen. 

Vi fokuserer ydermere på udtale og behandler de typiske danske faldgruber. Der er fokus på at ”at lege” sproget ind og variation i undervisningen, så du ikke bare sidder og lytter.

Kurset vil give dig en masse værktøjer og ”støttepiller” du kan tage med til Frankrig således, at din ferie bliver mere aktiv og med interaktion med franskmænd. Vi vil frem for alt bruge tid på de typiske samtale-situationer, man kommer i når man rejser i Frankrig.

Jeg har studeret og boet i Frankrig i sammenlagt 4 år og som frankofil er jeg ofte i landet. Jeg glæder mig til at dele min glæde for fransk med dig og håber at vi ses!

En mindre udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler kan forekomme. Materiale aftales med læreren ved 1. mødegang.
Henrik kan kontaktes på 81773300 eller på mailadressen henrik_ask@hotmail.com


Kursusdetaljer

Buddinge Skole, Kildebakkegårds Allé 155, 2860 Søborg
Mandag, 19:00 - 20:40
26 lektioner, 13 mødegange
Mandag 30. september, 2024
Hold nr.: 24255711

1.660 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Henrik Ask

MBA fra fransk og tysk handelsskole.

1.660 kr./person

Tilmeld kursus