Fransk II - genopfrisk dit franske

Du har tidligere haft undervisning i fransk og ønsker at genopfriske dine grundlæggende kompetencer i fransk: ordforråd, tallene, udtalelse, høflighed, verber og grammatik, så du nyttigt og effektivt kan bruge fransk i de fleste situationer, f.eks. på restaurant, i supermarkedet, på gaden, på caféen, på apoteket.
Vi tager afsæt i nogle af de kendte ord, der relaterer sig til historie, kultur- og sam­funds­for­hold, som "déjà-vu", "tambour", "casquette", "ratatouille", "estragon", "champignon", "serviette", "atelier", "étui", "terrasse", "billet", "carrosserie", laver tematiske krydsogtværs og sætter tryk og intonation på de rigtige bogstaver.
Det franske sprog er af melodisk karakter. Læring af sproget går hånd i hånd med læring af bog­stav­kom­bi­na­tio­ner, rytme, resonansrum, fremsættende og faldende toner.

Hvis du kunne tænke dig at genopfriske dine franske sprog­kund­ska­ber ved hjælp af spændende visuelle-, lytte og læseøvelser og varierede grammatiske aktiviteter, så er dette kursus for dig, der i forvejen har kendskab til fransk og ønsker at være med i en underholdende og lærerig klasse med det formål at udtrykke dig på fransk så meget som muligt med en forståelig udtale og korrekt intonation.
Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le: GADE, Vibeke, Début 2, Systime, Århus, 2007 Ved cand.mag. og Ph.D. Aurelio Damm Oversigt over aktiviteterne https://fran­skun­der­vis­ning.wixsite.com/video

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales med læreren ved 1. mødegang. Underviser Aurelio Damm kan kontaktes på mail, kursus.kbh@yahoo.com

Kursusdetaljer

Charlottenlund Stationsbygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Mandag, 12:00 - 13:40
30 lektioner, 15 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 24255553

1.920 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Aurelio Damm

Aurelio er Cand.mag., Ph.D. i fransk.

1.920 kr./person

Tilmeld kursus