Fransk I

Det behøver ikke være svært at lære fransk. Vi tager afsæt i nogle af de kendte ord, der relaterer sig til mad, rejse, sam­funds­for­hold som "déjà-vu", "accordéon", "cancan", "baguette", "roquefort", "abricot", "portrait", "passager", "hôtel", "bagage", "chaise longue", laver tematiske krydsogtværs, repeterer ordenes udtalelse, træner accenterne og tryk på nasallyden og vokallyden.

På dette kursus lærer du at præsentere dig selv, at hilse, at handle, at bestille mad, at spørge om vej, at tale om dine fri­tids­in­ter­es­ser og om vejret. Vi øver udtale af klokkeslæt, fx viser uret i klassen "12:34:56", så man snart vil kunne oplyse, hvad tid næste "rendez-vous" eller "tour" starter og slutter.

Det franske sprog er af musikalsk art. Læring af sproget og tematiske emner som præsentation, familie, indkøb, arbejde, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, verberne, tallene og klokken går hånd i hånd med læring af melodi, emfase, faldende og stigende intonation. En række motiverende aktiviteter og varierede lytte-, læse-, og visuelle øvelser vil stimulere dine sproglige kundskaber og hjælpe dig undervejs.

Hvis du kunne tænke dig at lære sprog på en stimulerende måde, hvor bogstaver og grammatik bevæger sig ved hjælp af grafiske animationer og forskellige læ­rings­stra­te­gi­er, så er dette kursus for dig, der har lidt kendskab til fransk og ønsker at være med i en underholdende og lærerig klasse med det formål at udtrykke sig på fransk så meget som muligt med en forståelig udtale og korrekt intonation. Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le: GADE, Vibeke, Début 1, Systime, Århus, 2005 Ved cand.mag. og Ph.D. Aurelio Damm Oversigt over aktiviteterne https://fran­skun­der­vis­ning.wixsite.com/video  

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales med læreren ved 1. mødegang. Underviser Aurelio Damm kan kontaktes på kursus.kbh@yahoo.com


Kursusdetaljer

Charlottenlund Stationsbygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Mandag, 10:00 - 11:40
30 lektioner, 15 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 24255543

1.920 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Aurelio Damm

Aurelio er Cand.mag., Ph.D. i fransk.

1.920 kr./person

Tilmeld kursus