Fransk for øvede

Dette hold er for dig, som gerne vil træne evnen til at formulere dig mere nuanceret på fransk. Du har allerede et aktivt ordforråd, som du kan bruge nogenlunde frit.
Vi trækker på emner fra både skøn- og faglitterære tekster, og vi bruger lyd og billeder i undervisningen. På den måde udvider vi vores ordforråd. Vores fokus er på det talte sprog og udtale. Du kender allerede den basale grammatik og er også i stand til at bruge den aktivt. På kurset går vi dybere ned i den franske grammatik med fokus på at træne et bredere og mere fleksibelt sprog. Vi aftaler eventuelle indkøb af un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler første gang.
Forudsætninger: At du har haft syv sæsoner på aftenskole eller tilsvarende. Kursets niveau er B2

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 16:30 - 18:00
24 lektioner, 12 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 7424206025

1.150 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Oliver Karst

Til daglig arbejder Oliver som sognepræst i Sorring, men i sin fritid elsker han at arbejde med sprog.
"Jeg boede flere år i Frankrig med mine forældre, da jeg var barn/teenager og lærte at beherske det franske sprog flydende i skrift og tale. Dét har jeg siden holdt skarpt ved lige og brænder for at formidle det smukke sprog, som fransk er, videre.
Uanset hvor man er i verden, er der altid én, der kan tale fransk, og jeg har kunnet gøre mig forståelig på fransk i så forskellige lande som Libanon, Tyrkiet og Spanien, fordi sproget er internationalt."

1.150 kr./person

Tilmeld kursus