Fransk for begyndere – A1

For dig som aldrig har haft fransk før, eller som har glemt alt det, du engang kunne.
Du lærer at præsentere dig, og ord du har brug for til at købe ind, bestille mad og finde vej.
Du lærer om forskellen på dansk og FRANSK mentalitet. Vi fører enkle samtaler med fokus på spørgsmål og svar og læser enkle tekster om dagligdags emner.
Vi snuser til den grundlæggende grammatik, fx ordenes køn, navneordenes og tillægsordenes bøjning og udsagnsordenes nutidsformer og træner udtale.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har behov for flere oplysninger, før du tilmelder dig. Mail: birgitte.ehrhardt@gmail.com


Kursusdetaljer

Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse
Tirsdag, 14:00 - 15:40
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 10. september, 2024
Hold nr.: 2024206001

1.415 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitte Ehrhardt

Verden åbner sig, når man lærer et nyt sprog:  Det er meget sjovere at være på ferie i Frankrig, besøge en fransk restaurant eller se en udstilling om franske malere, når man selv kender lidt til sproget. Heldigvis er fransk ikke nær så svært, som mange tror.  Så det er bare at gå i gang.

Jeg er cand.phil. i fransk fra Københavns Universitet og har i tidens løb undervist rigtig mange voksne i fransk. Jeg elsker at undervise, men er også optaget af fransk kultur og sam­funds­for­hold.

Jeg har fokus på, at kursisterne hurtigt begynder at turde udtrykke sig med dagligdags ord og sætninger. Jeg er ambitiøs på mine elevers vegne, men det er også vigtigt, at vi har det sjovt sammen undervejs.

Kontaktinfo
Telefon: 20347240
E-mail: birgitte.ehrhardt@gmail.com

Samme kursus på andre tidspunkter

1.415 kr./person

Tilmeld kursus