Fransk A2

Har du altid haft lyst til at kunne fransk? Så kom og vær med. Vi har det faktisk ret sjovt...

 

Du kan lidt fransk. Vi træner evnen til at tale om emner som fx arbejde, familieforhold, interesser og bolig. Og vi træner evnen til at forstå talt fransk. Vi snakker også om fransk kultur og samfundsliv.

Un­der­vis­nin­gens tempo og indhold følger kursisternes niveau og behov.

 

Du er velkommen til at kontakte underviser, hvis du har behov for flere oplysninger, før du tilmelder dig. Mail: birgitte.ehrhardt@gmail.com

Kursusdetaljer

Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse
Tirsdag, 16:00 - 17:40
30 lektioner, 15 mødegange
Tirsdag 9. januar, 2024
Holdnr.: 412205
Nordsjælland

1.755 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitte Ehrhardt

Verden åbner sig, når man lærer et nyt sprog:  Det er meget sjovere at være på ferie i Frankrig, besøge en fransk restaurant eller se en udstilling om franske malere, når man selv kender lidt til sproget. Heldigvis er fransk ikke nær så svært, som mange tror.  Så det er bare at gå i gang.

Jeg er cand.phil. i fransk fra Københavns Universitet og har i tidens løb undervist rigtig mange voksne i fransk. Jeg elsker at undervise, men er også optaget af fransk kultur og sam­funds­for­hold.

Jeg har fokus på, at kursisterne hurtigt begynder at turde udtrykke sig med dagligdags ord og sætninger. Jeg er ambitiøs på mine elevers vegne, men det er også vigtigt, at vi har det sjovt sammen undervejs.

Kontaktinfo
Telefon: 20347240
E-mail: birgitte.ehrhardt@gmail.com

1.755 kr./person

Tilmeld kursus