Få pladser

Arabisk - begynder A2

Kunne du tænke dig at bestille dagens ret i Marokko på arabisk? Vil du kunne forhandle og få nedslag i prisen på en arabisk Bazar i Ægypten? Så er du kommet til det rette sted.
Formålet er at introducerer dig til sprogets finurligheder, kultur og skikke, så du er bedre rustet til at møde en anden kultur og skabe den gode relation.
Med 20 års erfaring med undervisning i arabisk vil underviseren hjælpe dig med at lære, opleve og navigerer i det arabisk sprog. Vi bruger efteråret til at lære det grundlæggende, så vil du kunne navigere på en begynder niveau i den arabisk kultur og sprog.

Arabisk, er det officielle sprog i 23 lande, tales af ca. 256 millioner mennesker, som gør det til det sjette mest talte sprog i verden. Det er et anerkendt sprog på det globale plan blandt flere af FNs officielle sprog. Interessen for at lære arabisk i dag har aldrig været større.)
 
Underviseren hedder Hanan og stammer fra Marokko og har undervist både voksne og børn i klassisk arabisk og forskellige dialekter f.eks. Ægypten, Marokko og Libanon.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Mandag, 17:00 - 18:40
24 lektioner, 12 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Holdnr.: 8724106161
AOF Amager

1.080 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hanan Rahmani

1.080 kr./person

Tilmeld kursus