Arabisk 3- let øvede

Dette kursus er til dig, som har et grundlæggende kendskab til arabisk – dvs. du kender alfabetet og har et basalt ordforråd. På kurset vil der være fokus på at styrke dig i at læse, skrive, tale og forstå arabisk. Dit ordforråd vil blive uddybet gennem dialoger om hver­dags­re­la­te­re­de emner. Vi begynder også at læse korte tekster samt arbejde med grammatik.

Undervisningen tager udgangspunkt i levantiske dialekter, men andre dialekter er også meget velkomne - det vil kun være en styrke, at vi på den måde får det arabiske sprogs alsidighed ind i undervisningen. Har du spørgsmål til kurset, kan underviseren kontaktes på: ma­ri­a­lan­gemad­sen@hotmail.com

Om mig:
Jeg har læst Arabisk- og Islamstudier og Historie på Aarhus Universitet. Under studiet har jeg haft længere sprog­sko­le­op­hold i Jordan og Oman, og desuden rejst flere andre steder i Mellemøsten også. Sprog for mig er nøglen til at komme endnu tættere på de mennesker og kulturer, man møder på sin vej - og en mulighed for at gøre ens egen verden større.

Kursusdetaljer

Møllevangsskolen, Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V
Torsdag, 18:30 - 20:00
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 9824206004

1.050 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maria Lange Madsen

1.050 kr./person

Tilmeld kursus