Arabisk 1- begyndere

På dette kursus vil du lære at læse, skrive, tale og forstå arabisk på begynderniveau. Undervisningen tager udgangspunkt i levantisk dialekt og stan­dard­a­ra­bi­sk for at give et kendskab til forskelle i sproget, og anvendelighed i hverdagen.

Vi starter med en indføring i det arabiske skriftsprog. Sideløbende opbygges et ordforråd, så du bliver i stand til at føre simple samtaler om hver­dags­re­la­te­re­de emner. Kurset er målrettet dig, der ønsker at få et kendskab til det arabiske sprog – hvad end du skal bruge det privat, professionelt eller bare er nysgerrig. Kurset vil være fleksibelt ift. kursisternes ønsker. Har du spørgsmål til kurset, så skriv endelig til underviseren på: ma­ri­a­lan­gemad­sen@hotmail.com

Kursusdetaljer

Samsøgades Skole, Ny Munkegade 17, 8000 Aarhus C
Tirsdag, 18:30 - 20:00
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 9824206003

1.050 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maria Lange Madsen

Jeg har læst Arabisk- og Islamstudier og Historie på Aarhus Universitet. Under studiet har jeg haft længere sprog­sko­le­op­hold i Jordan og Oman, og desuden rejst flere andre steder i Mellemøsten også. Sprog for mig er nøglen til at komme endnu tættere på de mennesker og kulturer, man møder på sin vej - og en mulighed for at gøre ens egen verden større.

1.050 kr./person

Tilmeld kursus