Spansk for let øvede

Vil du være bedre til spansk?

Hvis du har et grundlæggende kendskab til spansk, og holder af det spanske sprog og ønsker at genopfriske og udvide dit ordforråd, er dette kursus for dig.
Gennem tekster, samtaleøvelser, samt audiovisuelle materialer som film og videoer, lærer du at udtrykke dig både mundtligt og skriftligt, gennem små dialoger og sætninger på spansk.
Du kan også udvide din viden om Latinamerika og Spaniens traditioner, historie, litteratur, aktuelle nyheder, typisk mad, kunst, musik, seværdigheder, osv.

Dette kursus kan også være nyttigt for dig, der planlægger at tage på ferie eller for­ret­nings­rej­se til Latinamerika eller Spanien.

Kurset kan tilrettelægges efter dine behov og mål.

Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le aftales ved første mødegang.

Lidt fra underviser

Hola!
Jeg hedder Nuria, og er uddannet journalist i El Salvador. Jeg har en cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering fra Aalborg Universitet.
Jeg har boet i Danmark siden 2008 sammen med min danske mand, og det er en stor fornøjelse for mig, at dele min viden om det spanske sprog og kultur i Danmark. Jeg har arbejdet som vært på et spansk radioprogram i Aarhus, og senere som spansklærer for børn, unge og voksne på flere skoler i Randers. Jeg bruger forskellige un­der­vis­nings­me­to­der alt efter hver elevs behov.
Jeg har en dybere forståelse for lat­i­na­me­ri­kansk og spansk kultur, da jeg har været journalist både i El Salvador og i Spanien.
Jeg holder meget af at læse bøger på spansk, engelsk og dansk for at forbedre mine sprog­fær­dig­he­der; så når jeg rejser rundt i verden og møder nye kulturer, er det lettere for mig at kommunikere.
Jeg glæder mig til at undervise dig!
Nuria Romero

Ved spørgsmål kan Nuria kontaktes på E-mail: periodista00@gmail.com


Kursusdetaljer

Rønbækskolen, Ådalsvej 100, 8382 Hinnerup
Onsdag, 18:05 - 19:35
24 lektioner, 12 mødegange
Onsdag 17. januar, 2024
Holdnr.: 1324106016
Favrskov

998 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nuria Romero

998 kr./person

Tilmeld kursus