Fransk næsten begyndere

Kunne du tænke dig at lære fransk? Eller genopfriske dit sparsomme fransk?


Holdet for næsten begyndere henvender sig til dig, der aldrig har haft fransk før eller dig, der kan en lille smule fransk svarende til en sæson på aftenskole eller tilsvarende. Du kommer til at arbejde med korte dialoger, glosekort, spil og tegnediktater. Målet er at blive sikker i udtalen, den grundlæggende grammatik og et basisordforråd omkring nære emner som familie, daglige gøremål, fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. Og så selvfølgeligt at have det sjovt! Indkøb af materiale aftales første gang.


Om underviseren:

Jeg er 35 år, jeg er fransk og er flyttet til Danmark fire år siden.
Jeg har undervist fransk til flygtninge i Grenoble, en by omkredset af bjerge ved Alperne. Kursisterne og jeg havde ikke et fælles sprog og nogle kunne ikke vores alfabet, alligevel gik det rigtig godt! 
I Paris har jeg arbejdet fem år som projektleder i det sociale område, hvor det var en del af min hverdag at opbygge træ­nings­ses­sio­ner og træne mine kollegaer og frivillige i han­di­ca­p­om­rå­det. Her kunne min kreativitet i undervisning blomstre.
Ud­dan­nel­ses­mæs­sigt har jeg en bachelor i franske moderne litteratur, så jeg er glad for bøger og fantasi. Jeg har også en kandidat i projektledelse af NGO's, som betyder jeg arbejder meget målrettet.
Jeg vil finde ud af, hvad I som deltager på franskholdene forventer, og hvilke emner vækker jeres interesse, og så kører vi!
På det private front er jeg dansk gift, har to skønne drenge, er meget glad for søde sager og drømmer om at skrive min første spændingsroman færdig. På fransk, bien sûr!


Kursusdetaljer

Østervangskolen, Hadsten, Hammelvej 9, 8370 Hadsten
Tirsdag, 17:00 - 18:30
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 23. januar, 2024
Holdnr.: 1324106010
Favrskov

985 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Diane Louise Schøler

985 kr./person

Tilmeld kursus