Harmonika

Jeg tilbyder undervisning i keltisk og skandinavisk folkemusik for både begyndere og øvede. Materialet tilpasses den enkelte elev, men eksempler på noget vi ofte arbejder med er bælgteknik, fin­ger­sæt­nin­ger, basspil og stilkendskab. Vi vil også se på hvordan man kan gøre musikken mere interessant ved hjælp af swing, ornamenter og fraseringer. Du er velkommen til mine timer uanset om du er node- eller gehørspiller.
So­lo­un­der­vis­ning.

Rune er uddannet accordeonist og spiller også på tin- og low whistle (irske fløjter). Han har en kandidat i folkemusik efter studier ved kon­ser­va­to­ri­ets folkemusik-linje i Odense, og har desuden modtaget en række legater til studier i både Irland og Finland.
Rune har undervist på en lang række folkemusik- og har­moni­ka­ku­r­ser i Danmark samt på kon­ser­va­to­ri­ets fol­kemu­sik­linje i Esbjerg, MGK i Kolding, Ollerup Mu­si­k­ef­ter­sko­le, Bakkegårdens Musikskole i Højby og på Aftenskolen 1748 samt Lilleskolen i Odense. Han har desuden udgivet lærebogen ”Celtic Music For Free-Bass Accordion”, som udkom på Forlaget Kjær i 2022.
Igennem 12 år turnerede Rune i en række europæiske lande med den dansk/irske trio Kasír, sammen med Aske Ruhe og Oisín Walsh. Bandets debut-CD ”Reel Irish” blev nomineret i to kategorier ved Danish Music Awards Folk 2007, og i 2010 udkom det anmelderroste album ”Chilling on a Sunday”. Rune er også den ene halvdel af duoen "Andreas Tophøj & Rune Barslund", med hvem han modtog en Danish Music Award Folk i 2012 for "Årets Track". Duoen har turneret i en lang række lande og har spillet på nogle af de største europæiske folkemusik-festivaler som Celtic Connections, Tønder Festival og Kaustinen Festival. 
Rune spiller også i den keltiske trio Inver, som i 2019 udgav CD’en ”Heading Out”. Albummet blev efterfølgende nomineret i tre kategorier ved Danish Music Awards Roots.
Du finder mere info om Rune samt eksempler på hans musik på disse hjemmesider:
www.inver.dk
www.andreasrune.dk
www.youtube.com/@RuneBarslund


Kursusdetaljer

AOF Aktivitetshuset, Sprotoften 1, - 1, 5800 Nyborg
Mandag, 14:30 - 16:20
26 lektioner, 13 mødegange
Mandag 26. august, 2024
Hold nr.: 6124207136

1.600 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rune Barslund

1.600 kr./person

Tilmeld kursus