ZUMBA Gold

ZUMBA Gold har samme gode stemning og musik som Zumba® Fitness men med simplere trin og et moderat tempo. ZUMBA Gold® er designet til ældre voksne eller voksne, der kan have begrænset kapacitet og fokuserer på at forbedre balance, styrke og fleksibilitet, mens hjerterytmen hæves. ZUMBA Gold® vil gøre dig glad og du vil få mange nye venner på din rejse til en fit og sund livsstil.

Om underviseren:
Om mig Mit navn er Jana Maslikova Duvander (47 år) og jeg er født i Slovakiet. Jeg er gift med Jesper og har boet i Denmark i 21 år. Jeg har danset Zumba i 13 år og er helt vild med det. I løbet af Corona tiden besluttede jeg at uddanne mig til Zumba instruktør for at dele denne glæde med andre. Jeg er certificeret Zumba instruktør (ZIN) i Zumba® Fitness, Zumba Gold®, Zumba® Tonning og Aqua Zumba®.

Kursusdetaljer

H. C. Andersensvej , HC Andersensvej 24, 4700 Næstved
Onsdag, 18:00 - 18:50
10 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 15. november, 2023
Holdnr.: 6223204137
Næstved og Susålandet

560 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jana Maslikova Duvander

<p>Mit navn er Jana Maslikova Duvander (47 år) og jeg er født i Slovakiet. Jeg er gift med Jesper og har boet i Denmark i 21 år.</p> <p>Efter 18 år i Greve, er vi lige flyttet og bor på en gård udenfor Faxe, hvor vi har god plads til vores to hyrdehunde. Jeg har danset Zumba i 13 år og er helt vild med det. I løbet af Corona tiden besluttede jeg at uddanne mig til Zumba instruktør for at dele denne glæde med andre. Jeg er certificeretZumba instruktør (ZIN) i Zumba® Fitness, Zumba Gold®, Zumba® Tonning og Aqua Zumba®.</p>

560 kr./person

Tilmeld kursus