ZUMBA Fitness

ZUMBA Fitness er en sjov og super effektiv motionsform, der forbinder dans og fitness på en unik måde. I ZUMBA® Fitness kombinerer man danseelementer fra salsa, cumbia, merengue, reggaeton, hip-hop, pop og meget andet, med både lav og høj intensitet og alt imens man forbrænder masser af kalorier, toner kroppens muskler samt forbedrer ko­or­di­na­tions­ev­nen. ZUMBA® Fitness er for alle, uanset fysik, alder, køn m.v. Man behøver ikke at være god til at danse eller være i super form, når man starter. Formen kommer hen ad vejen, mens man danser og har det sjovt. ZUMBA® Fitness giver dig et boost af positiv energi, så kom og prøv.


Om underviseren:
Om mig Mit navn er Jana Maslikova Duvander (47 år) og jeg er født i Slovakiet. Jeg er gift med Jesper og har boet i Denmark i 21 år. Jeg har danset Zumba i 13 år og er helt vild med det. I løbet af Corona tiden besluttede jeg at uddanne mig til Zumba instruktør for at dele denne glæde med andre. Jeg er certificeret Zumba instruktør (ZIN) i Zumba® Fitness, Zumba Gold®, Zumba® Tonning og Aqua Zumba®.

Kursusdetaljer

H. C. Andersensvej , HC Andersensvej 24, 4700 Næstved
Onsdag, 19:00 - 19:50
10 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 15. november, 2023
Holdnr.: 6223204139
Næstved og Susålandet

560 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jana Maslikova Duvander

<p>Mit navn er Jana Maslikova Duvander (47 år) og jeg er født i Slovakiet. Jeg er gift med Jesper og har boet i Denmark i 21 år.</p> <p>Efter 18 år i Greve, er vi lige flyttet og bor på en gård udenfor Faxe, hvor vi har god plads til vores to hyrdehunde. Jeg har danset Zumba i 13 år og er helt vild med det. I løbet af Corona tiden besluttede jeg at uddanne mig til Zumba instruktør for at dele denne glæde med andre. Jeg er certificeretZumba instruktør (ZIN) i Zumba® Fitness, Zumba Gold®, Zumba® Tonning og Aqua Zumba®.</p>

560 kr./person

Tilmeld kursus