Kursus afsluttet

Yoga for ryg, skuldre og nakke - Hensynstagende

Dette hold henvender sig til alle personer, der ikke med rimeligt udbytte kan deltage på almindelige hold, som følge af f.eks. knogle- og muskellidelser. Der er færre deltagere pr. hold, og læreren vil således kunne tage hensyn til den enkelte deltagers behov og begrænsninger.

Du lærer smi­dig­heds­gø­ren­de øvelser for alle led, samt stræk- og styrkeøvelser for muskelgrupper, der påvirker ryggen. “Hatha Yoga” er også kendt for sin forebyggende og helbredende virkning, og Yogaøvelserne stimulerer muskler, nerver- giver velvære, balance samt ro i sindet.

Øvelserne berører alle kroppens muskler, led og organer. Samtidig øges kon­cen­tra­tio­nen.

Der arbejdes med ån­de­drætsø­vel­ser og af­spæn­dings­tek­nik­ker, således at åndedrættet frigøres for spændinger. Undervisningen afsluttes med intens afslapning: “Yoga Nidra”.

Medbring liggeunderlag/yogamåtte


Kursusdetaljer

AOF Yoga Studio, Maglemølle 21, 4700 Næstved
Onsdag, 14:00 - 15:30
20 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 30. august, 2023
Holdnr.: 6223204134
Næstved og Susålandet

3 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Sus Else Mathilde Leth

<p>Sus Leth har haft Aftenskole,” DOF Gentofte Ryg- og Yogaskole” i 35 år, hun var leder samt underviser, grundet coronaen blev skolen lukket.</p> <p>Sus Leth var i mange år ansat i et Amerikansk medicinalfirma “Upjohn”, hvor hun registrerede medicin til Sundhedsstyrelsen men også bivirkninger, det betød, at hun begyndte at interessere sig for alternative metoder til at hjælpe kroppen samt forebygge.</p> <p>Hun tog en yogauddannelse der tog 3 år dels gennem Dansk Yoga og dels undervisning af en guru fra Indien.<br />Senere tog hun uddannelse i akkupunktur samt Shiatsu massage. Sus Leth har rejst i det meste af Verden, hvor hun har undervist i flere lande, bl.a. Indien og Australien.</p>

Salget er lukket

Kursus afsluttet