Kursus afsluttet

Yoga for ryg, skuldre og nakke

Mange knogle-, led- og muskellidelser forårsager alvorlige smerter i ryggen. Yoga kan afhjælpe smerter og holde ryggen smidig. Du lærer smi­dig­heds­gø­ren­de øvelser for alle led, samt stræk- og styrkeøvelser for muskelgrupper, der påvirker ryggen. “Hatha Yoga” er også kendt for sin forebyggende og helbredende virkning, og Yogaøvelserne stimulerer muskler og nerver og giver velvære, balance samt ro i sindet.

Øvelserne berører alle kroppens muskler, led og organer, og samtidig øges kon­cen­tra­tio­nen.
Der arbejdes med ån­de­drætsø­vel­ser og af­spæn­dings­tek­nik­ker, således at åndedrættet frigøres for spændinger. Undervisningen afsluttes med intens afslapning:  “Yoga Nidra”.

På dette kursus er det få deltagere og der tages hensyn til den enkelte deltagers behov og begrænsninger. Medbring liggeunderlag/yogamåtte


Kursusdetaljer

AOF Yoga Studio, Maglemølle 21, 4700 Næstved
Torsdag, 17:00 - 18:30
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 8. februar, 2024
Holdnr.: 6224104130
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

7 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Sus Else Mathilde Leth

Sus Leth har haft Aftenskole,” DOF Gentofte Ryg- og Yogaskole” i 35 år, hun var leder samt underviser, grundet coronaen blev skolen lukket.

Sus Leth var i mange år ansat i et Amerikansk medicinalfirma “Upjohn”, hvor hun registrerede medicin til Sund­heds­sty­rel­sen men også bivirkninger, det betød, at hun begyndte at interessere sig for alternative metoder til at hjælpe kroppen samt forebygge.

Hun tog en yogauddannelse der tog 3 år dels gennem Dansk Yoga og dels undervisning af en guru fra Indien.
Senere tog hun uddannelse i akkupunktur samt Shiatsu massage. Sus Leth har rejst i det meste af Verden, hvor hun har undervist i flere lande, bl.a. Indien og Australien.

Salget er lukket

Kursus afsluttet