Yoga for pensionister

Blid Yoga for Pensionister

Denne yoga klasse er for dig, der ønsker at gå i dybden blidt.
For dig der gerne vil arbejde med smidiggørelse - ikke kun af muskler og din fysiske krop - men også med smidiggørelse af bindevævet, af åndedrættet og måske endda af selve sindet.
Det sidste kan være lidt svært at undgå helt, da krop og sind hænger sammen.

Vi starter og slutter altid selve undervisningen på samme vis: med nærvær.
Dvs. vi starter med at “lande på måtten”, hvor vi bliver nærværende med os selv og kroppen.
Derefter bevæger vi os over i nogle yoga øvelser og stræk, der bedst kan beskrives som: "hjertevarm Elin-yoga” og som er yoga med tråde til yin yoga, restorativ yoga, fascial-flow, en smule hatha og asthanga yoga, samt med en god portion åndedræts øvelser/meditationer.

Hovedfokus er: åndedræt, rygsøjle og bindevæv, men vi vil komme rundt og give hele kroppen opmærksomhed.
Afslutningsvis guider jeg dig i en kropsscanning. Hav gerne en ekstra trøje/varme sokker med til dette.

Medbring desuden yogamåtte og et tæppe.

Se Elin´s hjemmeside: www.karbech.dk

Kursusdetaljer

Karbech Yoga, Riddergade 1A, 2. sal, 4700 Næstved
Fredag, 13:00 - 14:30
20 lektioner, 10 mødegange
Fredag 17. november, 2023
Holdnr.: 6223204177
Næstved og Susålandet

760 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Elin Karbech Mouritsen

<p>Jeg hedder Elin, 45 år og jeg er oprindeligt uddannet børneyogalærer hos yogarollinger.dk, samt Life &amp; Mindfulness Educator hos Livsbevidsthed.dk.</p> <p>Jeg har selv dyrket yoga siden 2003 og undervist i yoga og/eller mindfulness for voksne siden april 2016.</p> <p>Det hare jeg gjort i selvstændig virksomhed, som jeg driver i eget studio. I de 6 år har jeg undervist mennesker, der er ramt i livet.</p> <p>Både mine egne grupper eller 1:1 forløb og grupper for Næstved- og Faxe kommunike, samt for Livsbevidsthed.dk i Vordingborg kommune. Der er mennesker med psykisk sårbarhed, kræftramte, stressramte/stressforebyggelse, depressionsramte, angstramte, PTSD ramte, demensramte og krigsveteraner, samt pårørende til to sidstnævnte.</p> <p>Derudover har jeg igennem årene undervist i yoga og/eller mindfulness for børn og voksne i alderen fra 3 år til 80 år, der bare elsker at gå til yoga.</p> <p>Jeg efteruddanner mig løbende, fordi jeg simpelthen ikke kan lade vær. Jeg har deltaget i workshops hos Birgitte Gorm, Simon Krohn, Sabine Glas, Kris Holm Andersen og Flora Tara Melchiorsen m.m. Efteruddanner mig løbende i bl.a. traumebehandling og senest har jeg gennemført Heart &amp; Dharma efteruddannelsen.</p>

760 kr./person

Tilmeld kursus