Yoga - Hensyntagende

Har du nedsat funktion, fysisk eller psykisk, og har du lyst til at arbejde med fysiske yogaøvelser?
Yogaen kan give dig øget be­væ­gel­ses­fri­hed, styrke, smidighed og glæde i kroppen.


Vi starter stille og roligt med små øvelser og grundlæggende yogastillinger, som du lærer at udføre med venlig opmærksomhed. På den måde udvikler du større kro­ps­be­vidst­hed, og du kan blive mere klar over din egen tilstand. Yoga kan hjælpe dig at give slip på mu­skel­spæn­din­ger, uro og stress. Du lærer at bruge dit åndedræt mere roligt og dybt, og kan opleve at få mere energi og færre smerter. Yoga virker både samlende og udrensende, og du styrker din fordøjelse og dit immunforsvar.


Vi træner på små hold og din underviser vil støtte dig i at tilpasse bevægelserne efter dit behov og din individuelle kapacitet. De fleste yogastillinger kan gøres lettere eller sværere.
I yogatræningen kan der for eksempel blive lagt vægt på at styrke ryggen, aktivere kredsløbet, træne koordinationen og øve balancen. Vi afslutter hver gang med liggende dyb­de­af­spæn­ding, hvormed krop, sind og åndedræt falder til ro. Holdet er også for dig med en kronisk sygdom.


Birgitta-Maria er erfaren yogalærer, og hun har bl.a. undervist psykisk sårbare i 13 år.


Sørg for ikke at spise et stort måltid cirka to timer før og kom i løstsiddende tøj.
Medbring egen yogamåtte, tæppe, pude, yogabælte/elastikbånd og en flaske vand.

Kursusdetaljer

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted
Onsdag, 11:00 - 12:30
26 lektioner, 13 mødegange
Onsdag 6. marts, 2024
Holdnr.: 8524104004
Thisted

1.144 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gong lærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen Meditation og Bevægelse hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga. Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

Jeg lægger særlig vægt på glæden i at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet. Med respekt og venlighed vil jeg tilpasse undervisningen efter dit behov og individuelle kapacitet.

Qi Gong og yoga er både fysisk og psykisk/energetisk træning for krop, sind og sjæl. Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.

Du lærer at trække vejret mere optimalt og at aktivere egne selv­hel­bre­den­de kræfter, og på sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter. 

1.144 kr./person

Tilmeld kursus