Yoga for mænd - Hensyntagende

 

Yoga for mænd, hvor vi laver øvelser, der styrker og smidiggør ryg, skuldre, arme, mave og lår. Yoga hvor du vil få mere energi – både fysisk og psykisk og hvor øvelserne vil være med til at regulerer og vitaliserer kroppens organer og vitale funktioner som blodcir­ku­la­tion og fordøjelse.

 

 

 

På holdet arbejdet vi også med at koordinere yogaøvelserne med dyb og rolig vejrtrækning for større indre ro og nærvær i kroppen.

 


I opvarmningen ryster vi hele kroppen igennem og løsner stive muskler og led og vi afslutter med dyb­de­af­spæn­ding/Yoga Nidra, som virker udrensende og velgørende, og giver hvile for både krop og sind.

 

 

 

Undgå at spise et stort måltid lige før træning. Kom i løst siddende tøj. Husk yogamåtte, evt. tæppe/pude og en flaske vand.

 

 

 

Holdet er et hensyntagende hold, det vil sige det er et mindre hold, hvor der er plads til større opmærksomhed på den enkelte fra instruktørens side og et hold, hvor du kan deltage med større eller mindre funk­tions­ned­sæt­tel­se betinget af alder eller andet.

 

 

 

 

Kursusdetaljer

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted
Onsdag, 11:00 - 12:40
16 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 6. december, 2023
Holdnr.: 8523204012
Thisted

440 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

440 kr./person

Tilmeld kursus