Yin Yoga

Velkommen til en effektiv metode til at mærke dig selv, styrke din kro­ps­be­vidst­hed, forandre kroppens tonus og smidighed, imens du bevæger dig i den rolig del af nervesystemet.
Yin-yoga er en spændende gren af yoga, som udspringer fra taoismen, og ikke fra hinduismen, som oftest er repræsenteret i Vesten. Tempoet er roligt og de enkelte stillinger holdes i 3-5 minutter.
Dette påvirker flere af kroppens lag samtidigt. Muskler, ledbånd og bindevæv især for mulighed for smidighed og udrensning.
Kombinationen af de enkelte stillingers varighed, og den præcise, individuelle støtte fra puder og tæpper, gør at du arbejder afstressende, afspændende og balancerende for din krop.
Da Yin-yoga er en kombination af stræk, der påvirker, ikke kun din anatomi, men også dine meridianer, energibaner, vil du undervejs blive undervist i, hvordan du kan benytte forskellige stillinger til lindring af specifikke problematikker.
For at være deltager på dette hold, skal du på gulv, kunne ligge, sidde, og komme op og ned.
Medbring liggeunderlag, tæppe og din yndlingspude
Udover at undervise i Yin-yoga er Connie uddannet psykomotorisk terapeut og har undervist i kro­ps­be­vidst­hed i 20 år.


Kursusdetaljer

AOF Yoga Studio, Maglemølle 21, 4700 Næstved
Torsdag, 11:30 - 13:00
22 lektioner, 11 mødegange
Torsdag 9. november, 2023
Holdnr.: 6223204289
Næstved og Susålandet

1.000 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Connie Hansen

<p>Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, og er oplært i afspændingsfagets kombination af viden om kroppens anatomi, psykologi og fysiologi.</p> <p>I øvelserne anerkendes det, at en bevægelse påvirker kommunikation i hele nervesystemet, i kroppen og i hjernen. Det er derfor vi kan påvirke nervesystemet med bevægelser og hvil.</p>

1.000 kr./person

Tilmeld kursus