Få pladserKursus afsluttet

Styrkende blid Yoga incl. balance

Yoga med PernilleB har 3 fokus punkter – vejrtrækning, mobilitet og balance. Vejrtrækning fordi det er afgørende for hele din livskraft, mobilitet handler om at gøre kroppen så bevægelig som mulig, og balance fordi livet handler om balance og at livet er sjovere, hvis du både kan danse og gå tur.

Det hele skal øves og holdes ved lige. Du vil møde rolige, styrkende og helende øvelser. Du vil blive udfordret og få smil på læben. Vi afslutter med afspænding.

Husk liggeunderlag og tæppe 

Kursusdetaljer

AOF Yoga Studio, Maglemølle 21, 4700 Næstved
Onsdag, 16:30 - 18:00
20 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 3. januar, 2024
Holdnr.: 6224104272
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

1 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Pernille Bülow Jespersen

Yoga er for mig, mest af alt mental styrketræning. Det er et sted, hvor jeg øver mig i at være der, hvor jeg er lige nu, med det som er. Det er også stedet, hvor jeg går hen, når jeg har brug for en pause fra mit kontinuerligt sludrende sind - hvor jeg kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

Bivirkningerne ved yogaen, er jeg ret vild med; jeg får mere fokus, min krop bliver mere medgørlig, smidig, jeg har ingen smerter, jeg har bedre sultregulering, og en markant bedre føling med, hvordan min krop har det
og jeg sover bedre.

Min tilgang til yoga er, at du er som du skal være, men at du kan blive lidt klogere på den krop du bærer rundt på. Jeg har undervist i siden 2019, og har 900 timers yogauddannelse bag mig. Jeg er uddannet i yin yoga, hatha yoga, traume sensitiv yoga, restorativ yoga samt open flow yoga. Jeg er en voksen type, med masser af livserfaring med mig, jeg er uddannet leder, lærer, mm, mor to 2 voksne gutter, gift med Kim, rejsetosset,
generelt nysgerrig, uperfekt og begejstret.

Salget er lukket

Kursus afsluttet