Kursus afsluttet

Rygtræning / bindevævstræning

I denne træning, vil der vil primært arbejdes med træning af ryg, skulder og nakke, men der vil også være fokus på resten af din krop. Vi opøver smidighed, udholdenhed og styrke gennem træ­nings­ø­vel­ser og du får viden om hver­dags­ru­ti­ner som kan påvirke en evt. smer­te­pro­ble­ma­tik.

Kurset er også for dig som har gået over længere tid med en muskelstramhed eller smerte, eller hvis du har fået en nyopstået skade . Der tages hensyn til den enkeltes begrænsninger, og træningen afsluttes med udspænding og afspænding af hele kroppen.

Medbring: liggeunderlag, håndklæde eller tæppe og evt. en lille pude

Kursusdetaljer

Sjølundsskolen, Nygårdsvej 62, 4700 Næstved
Onsdag, 16:00 - 17:30
20 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 23. august, 2023
Holdnr.: 6223204248
Næstved og Susålandet

6 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Stine Skov Jørgensen

<p>Jeg er uddannet fysioterapeut, mindfulness instruktør og akupunktør. Har speciale inden for behandling og genoptræning af patienter med ryg, skulder og ankelproblematikker og tidligere arbejdet på Faxe sundhedscenter, hvor jeg stadig har tilknytning.</p> <p>Gennem tiden har jeg opbygget en stor nysgerrighed omkring de<br />smerteproblematikker, som ikke forsvinder gennem en træningsorienteret og manuel tilgang af den fysioterapeutiske behandling. Derfor har jeg taget smertefysioterapi uddannelsen, som har givet mig en forståelse for de smertemekanismer, der sker i kroppen ved langvarige smerter. Dette giver mig en god mulighed for at målrette træningen til den enkelte person på mine træningshold i AOF.</p> <p>Privat bor jeg i Ejby med min kæreste og vores 2 børn. Jeg har egen klinik " Ejby Fys", hvor jeg tilbyder flere forskellige former for behandlinger. Ens for dem alle, er at DU er i centrum og det er dine problematikker, jeg tager udgangspunkt i.</p>

Salget er lukket

Kursus afsluttet