Ro og nærvær med Yin Yoga NYHED

Yogaklasserne vil være blide og invitere til nærvær med dig selv. Til at slippe verden for en stund og genfinde den kropslige kontakt med dig selv. Vi hengiver os til at synke dybt ind i ro - og virkelig mærke kroppen. I et rum hvor vi ikke presser kroppen, men lytter til den.

Gennem yin yoga arbejder vi med nervesystemet i en nænsom praksis, der handler om at være tilstede i nuet, og med det der opstår.

Stillingerne er lange, passive stræk; det betyder, at vi ikke arbejder muskulært, men med bindevævet. Vi spænder af i strækket, og tyngdekraften vil helt af sig selv hjælpe os med at smelte ind i stillingerne. Vi tager os god tid til at mærke det slip, der kommer.

På dette lille, eksklusive hold med plads til kun otte deltagere holder vi al præstation ude af rummet og fordyber os i den klassiske gren af yin yogaen. Du kan være erfaren eller helt ny til yin yoga - slangemenneske eller med de strammeste haser - uanset hvad vil du passe ind. Du skal selv kunne komme ned og op fra yogamåtten. Det lille hold gør, at der er god tid til den enkelte.

Alt udstyr ligger klart til dig i lokalet. 

Nella er uddannet yin yogalærer hos en af Danmarks førende yogaskoler, Sattva Yoga. Til daglig arbejder hun med psykoterapi og kropsterapi, ligesom hun underviser i den meditative og fordybende praksis Yoga Nidra. Om­drej­nings­punk­tet i Nellas arbejde er foreningen mellem krop, sind og sjæl.

Har du spørgsmål, kan Nella kontaktes på tlf 6090 9624

Læs mere på nellaberg.dk

 

Kursusdetaljer

Værkerne, Frederiksvej 27, 4180 Sorø
Torsdag, 19:15 - 20:30
12 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 7. november, 2024
Hold nr.: 7924204237

600 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nella Berg

600 kr./person

Tilmeld kursus