Pilates

Pilates er for dig, der gerne vil:


- forbedre din kropsholdning og balance

- øge din kro­ps­be­vidst­hed

- styrke dine led

- samt øge din styrke og smidighed


Vi kommer til at arbejde hele kroppen igennem i et roligt tempo. Der er tid og plads til at du lærer grund­prin­cip­per­ne i Pilates.

Undervisningen er bygget op af en grundig led opvarmning. Pilates øvelser, udstræk og til sidst en guidet afspænding, som får din krop til at slappe af og slippe eventuelle spændinger.

Træningen er skånsom og vil primært foregå liggende på en måtte. Der vil dog også indgå både siddende og stående øvelser i undervisningen.

Øvelserne tilpasses, så alle kan være med. Har du f.eks. svært ved at ligge på maven, så kan øvelserne laves siddende eller stående.

Ses vi?


 
Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Onsdag, 14:45 - 15:55
15 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 6624204015

743 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Madsen

Som Psykomotorisk terapeut har jeg en stor viden om kroppens fysiologi og anatomi, samt sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har stor erfaring som underviser på diverse bevægelseshold. Jeg underviser bla. i Pilates, Motion og velvære, bassintræning samt Balance.

Jeg bestræber mig altid på, at vi kommer hele kroppen igennem i undervisningen og at vi både arbejder med bevægelighed, smidighed, styrke, kondition og balance.

Som underviser er jeg meget bevidst om at skabe et rummeligt fællesskab gennem motion og bevægelse. Et fællesskab hvor der er plads til alle og hvor jeg bestræber mig på, at tilgodese alle deltagers behov og udfordringer.

For at være vedholdende med træningen, skal det ikke kun være hårdt. Det skal også være hyggeligt, meningsfuldt, varierende og rart at træne. Det er derfor et stort fokuspunkt for mig at skabe netop disse betingelser for undervisningen.

743 kr./person

Tilmeld kursus