Venteliste

Medi-Yoga Special *

Kom og vær med til medi yoga i Vaarst
MediYoga består af ån­de­drætsø­vel­ser, simple fysiske bevægelser og stillinger, som alle kan laves på en yogamåtte eller en stol. Alle mødegange afsluttes med afspænding og meditation, som giver dig ro og fokus i både hoved og krop. Kurset henvender sig til dig med nedsat funk­tions­ni­veau grundet kroniske smerter, søvnbesvær, hjertearytmi, forhøjet blodtryk, stress, angst, lettere depression, udbrændthed, ptsd, vej­rtræk­nings­be­svær, mu­skel­spæn­din­ger og andre ubalancer.
MediYoga / medicinsk yoga er udviklet i det svenske Sundhedssystem og baseret på forskning.

Om Henriette Just:
Jeg har en baggrund som af­spæn­dings­pæ­da­gog og arbejdet med krop og bevægelse i godt 35 år både hos aftenskolerne og i kommunalt regi.
Jeg er også uddannet psykoterapeut og haft egen praksis i terapi. Denne erfaring bruger jeg i mødet med kursisterne og har fokus på det hele menneske med de udfordringer og ressourcer, de kommer med.
Senest har jeg taget uddannelsen til MediYoga Instruktør og undervist i både yoga og MediYoga, hvilket er en stor glæde for mig. Som MediYoga Instruktør skal man have sund­heds­fag­li­ge kompetancer, da denne yogaform er evidensbaseret med forskning i effekterne af kombinationen af  forskellige stillinger, bevægelser, meditationer og åndedræt.

Kursusdetaljer

Vaarst Fjellerad Boldklub, Vårstvej 173, 9260 Gistrup
Tirsdag, 18:30 - 20:00
20 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 23. januar, 2024
Holdnr.: 9724104009
Aalborg

880 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Henriette Just

880 kr./person

Tilmeld venteliste