Medi-Yoga Special *

Medi Yoga består af ån­de­drætsø­vel­ser, simple fysiske bevægelser og stillinger, som alle kan laves på en yogamåtte eller en stol. Alle mødegange afsluttes med afspænding og meditation, som giver dig ro og fokus i både hoved og krop. MediYoga som hensyntagende hold henvender sig til dem, der oplever lidelser som: nedsat funk­tions­ni­veau grundet kroniske smerter, søvnbesvær, hjertearytmi, forhøjet blodtryk, stress, angst, lettere depression, udbrændthed, ptsd, vej­rtræk­nings­be­svær, mu­skel­spæn­din­ger og andre ubalancer.

MediYoga / medicinsk yoga er udviklet i det svenske Sundhedssystem og baseret på forskning.

Jeg er selv uddannet Yogainstruktør og også Af­spæn­dings­pæ­da­gog, da alle MediYoga - instruktører skal have en sundhedsfaglig ba­sis­ud­dan­nel­se.

Kursusdetaljer

Vokseværket, Vokslev, Hobrovej 97, 9240 Nibe
Torsdag, 10:00 - 11:30
10 lektioner, 5 mødegange
Torsdag 25. april, 2024
Hold nr.: 9724104027

490 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Henriette Just

Jeg har en baggrund som af­spæn­dings­pæ­da­gog og arbejdet med krop og bevægelse i godt 35 år både hos aftenskolerne og i kommunalt regi.

Jeg er også uddannet psykoterapeut og haft egen praksis i terapi. Denne erfaring bruger jeg i mødet med kursisterne og har fokus på det hele menneske med de udfordringer og ressourcer, de kommer med.

Senest har jeg taget uddannelsen til MediYoga Instruktør og undervist i både yoga og MediYoga, hvilket er en stor glæde for mig. Som MediYoga Instruktør skal man have sund­heds­fag­li­ge kompetancer, da denne yogaform er evidensbaseret med forskning i effekterne af kombinationen af forskellige stillinger, bevægelser, meditationer og åndedræt.

490 kr./person

Tilmeld kursus