Kursus afsluttet

Kom i form - Motion for aktive pensionister m/k

Motion for aktive pensionister m/k
Styrk din krop og få bedre kondition i samvær med andre.

Ledsaget af god musik, arbejder vi hele kroppen igennem fra top til tå med øvelser, som styrker led og muskler, forbedrer smidighed og balance, samt styrker kredsløbet
Stærke og udholdende muskler er vigtige for knogler og led og for et godt velbefindende. Med regelmæssig træning vil du vil hurtigt mærke en forbedring på din krop i det daglige.

Husk.. Det er aldrig for sent at komme i gang.
Medbring sko til indendørs træning, liggeunderlag og en flaske vand.

Kursusdetaljer

Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Torsdag, 10:00 - 11:30
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 18. januar, 2024
Holdnr.: 6224104148
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

18 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Jane Friis

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2000, og har erfaring i arbejdet med genoptræning af reumatologiske og or­to­pæd­kirur­gi­ske patienter. Professionelt har jeg arbejdet både teoretisk og praktisk med kroppen i mere end 30 år, bla.i sund­heds­frem­men­de projekter i Institut for Sundhedvæsen og som fitness instruktør.

For 12 år siden blev jeg fysiurgisk, RAB godkendt massør, og har bla. været med til at starte DM og VM i massage, hvor jeg også har været dommer gennem flere år. Jeg er selvstændig massør i SundKrop+ sundkropplus@gmail.com, træ­nings­te­ra­pe­ut gennem 12 år og censor på massageskolen i
Næstved. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til et bedre funk­tions­ni­veau i det daglige ved at tage udgangspunkt i den enkeltes niveau, behov og motivation. Det er ikke "bare lige", at tage styringen over egen krop, men jeg hjælper dig med at tage de vigtige skridt i den rigtige retning. Din motivation for at ændre din fysiske tilstand og formåen er det vigtigste, og er du klar på at tage det første skridt, så er du i trygge hænder på den videre rejse til en sundere og stærkere krop.

Salget er lukket

Kursus afsluttet