Hatha yoga / vinvasa yoga

Hatha / vinyasa yoga

På dette hold veksles der mellem Hatha (klassiske stillestående stillinger, der holdes i længere tid ad gangen), og Vinyasa (stillinger sammensat i et flow, der flyder med åndedrættet). Her vil du få mulighed for at få varme i kroppen, styrke de små og store muskler omkring ledende, få lange og dybe stræk for smidighed, samt have fokus på at være, og bevæge dig med dit åndedræt. Holdet vil altid starte med en ån­de­drætsø­vel­se og afslutte med afspænding og meditation.

Holdet er for let øvet til øvet.

Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Tirsdag, 18:30 - 19:40
19,5 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 10. september, 2024
Hold nr.: 6624204029

965 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ditte Hjortshøj Dalsgaard

"Min yoga rejse startede i 2013 på Gøglerskolen i Aarhus. Jeg har altid elsket at bevæge mig, at udforske og være kreativ med min krop, hvilket også afspejler sig i min yoga praksis. I 2023 blev jeg 200 timers uddannet yogalære hos Art of Yoga, og idag underviser jeg fast, ved siden af mit studie på Psy­ko­mo­to­ri­kud­dan­nel­sen.
Yoga er for mig et sted hvor jeg kan være med mig selv, min krop og mit sind. Et sted hvor jeg udforske, udvikler og lære nye sider af mig selv at kende. Jeg håber at kunne dele denne oplevelse af yogaens verden med andre gennem min undervisning."

965 kr./person

Tilmeld kursus