Kursus afsluttet

Hatha Yoga med flow

Hathayoga I Bevægelse

"Vinyasayoga" i en mere mild udgave.

Denne Yogaform tager udgangspunkt i både krop, sind og ånd.

Dette betyder, at kroppens intelligente bevægelser bliver integreret med åndedrættet.

En yoga time hos mig varierer, nogle gange vil det være ren vinyasa, andre gange, meget gentagne rullende bevægelser og igen andre gange ren Hatha eller blandet med meditativ yoga..

En yoga time hos mig forløber ud fra hvad jeg ser når mine elever træder ind i lokalet..

Men du kan være sikker på, at jeg underviser ud fra yogaens principper og kroppens anatomi.

Efter endt yogatime, sluttes der af med 10-15 minutrers afspænding..

Jeg lover dig, at yoga får dig til at glemme alt om stress og jag og at du vil føle dig fornyet med ny energi, når du efter timen går ud fra lokalet..

Medbring venligst:

Blødt tøj, yoga måtte, tæppe og pude samt et smil.

Kursusdetaljer

Munkebo, Farimagsvej 44-54, 4700 Næstved
Onsdag, 17:15 - 18:45
20 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 8. maj, 2024
Holdnr.: 6224104195
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

10 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Lilly Acacia Aakesson

Yogalærer, socialpædagog og forfatter Lilly Acacia. Jeg er 60 år, jeg elsker mit liv og dermed min familie. Jeg har rejst en rundt i verden, bl.a. gået Caminoen i Spanien , rejst og boet i Indien i et års tid, hvor jeg lærte om Ayurveda, soundhealing og meget mere.

Yoga er en tusinde år gammel indisk livsfilosofi og mere aktuel end nogensinde: Et effektivt værktøj til sundhed og selv­hel­bre­del­se hos det moderne menneske. Jeg ønsker at hjælpe dig til at tage kampen op mod hverdagens krav. Mit ønske er at du må finde det sted i sindet, hvor du kan bevare roen og genopdage balancen. Vi befinder os i en verden med mange input, krav og forventninger som gør at det kan være svært at finde tid til egenomsorg. Derfor tilbyder jeg yoga som er en pause med bevægelse og ofte lukkede øjne og dermed skabes kontakt til fordybelse i dig selv.

For mig er Yoga er ikke religion, men intelligente bevægelser med integreret vejrtrækning samt motion for de indre organer og dit nervesystem. Jeg har undervist i Hatha yoga i Flow (Bevægelse), Dynamic yoga og meditativ yoga i 10 år. Jeg holder af gennem min undervisning at opleve hvordan kursisternes vejrtrækning bliver mere rolig og deres kro­ps­be­væ­gel­ser begynder at synkronisere med deres åndedræt, dette gør ofte, at kursisterne gennem en sæson, umærkeligt kommer til at forene krop, sind og ånd, hvilket tydelig kan ses på deres krops holdning, når de går ud fra yogalokalet efter at have lavet yoga 1,5 time.

Salget er lukket

Kursus afsluttet