Hatha Yoga

Hatha yoga er styrkende for kroppens muskler og derfor er denne yogaform mere dynamiske med forskellige yogastillinger (asanas), bundet sammen.
Ordet Hatha kan oversættes direkte Ha – Sol og Tha – Måne og repræsentere altså derved modsætningerne i os.  Vi vil derfor dykke ned i de traditionelle asanas og dyrker modsætningerne også.
Holdet er for dig, der er nysgerrig på yoga, måske allerede udøver yoga eller har gjort det i mange år. Holdet er for dig, der godt kan lide at få rørt din krop og er nysgerrig på vej­rtræk­nings­tek­ni­ker (pranayama) og meditation (dhyana), som også er en stor del af Hatha yoga, hvorfor vi også skal dykke ned i disse.
Jeg vil holde rummet for dig, hvor der er plads til at dykke ind i dig selv og dyrke din indre verden.

Husk ! Yoga er for alle og gavner alle. Jeg glæder mig til at invitere dig velkommen på yogamåtten.

Namaste


Om underviseren: Maj Flensburg
Chaning minds

Jeg er en empatisk ung kvinde på 35 år, som elsker at se mennesker omkring mig udvikle sig, opdage nye sider af sig selv og arbejde med sig selv. Jeg bliver løftet af, at andre mennesker omkring mig, finder deres helt egen meningsfulde vej, midt i livet.
Min uddannelse, Pro­fes­sions­ba­chel­or i Ernæring og Sundhed, har gjort mig stærk indenfor relations dannelse, sundhedsfremme, motivation og for­an­drings­pro­ces­ser.
Min uddannelse som Personlig Træner har dygtiggjort mig indenfor kroppens fysisk, hvorfor jeg holder af at træne folk, mod nye mål og ikke mindst se deres transformation og lyset i deres øjne.
Min Yoga uddannelse har derimod gjort mig stærk på områder, omkring mig selv og min indre verden, som jeg nu formidler videre til andre. Hvor vigtigt det er for vores sundhed, at vi lever i nuet, husker at trække vejret og nyde de små ting. Yogaen har lært mig, at vi altid er i udvikling og den har lært mig, at stole på mit eget værd og mine egne værdier. Alt dette, noget jeg formidler videre til andre.

Jeg er som menneske ambitiøs, struktureret og jeg elsker at grine. Jeg er en utrolig god menneskekender og fornemmer hurtigt stemninger i folk og er derfor god til at hjælpe folk på vej, i retningen af deres helt egen unikke rejse her i livet.

Jeg coacher og guider folk indenfor motivationens kunst og for­an­drings­pro­ces­ser. Hvis du føler dig rådvild og føler at livet er overvældende og ikke helt ved hvilken vej, du nu skal betræde, kan jeg være behjælpelig med at finde din vej tilbage til et mere meningsfuldt liv.
Hvis du vil læse mere omkring mit arbejde, så besøg min IG side – chaning_minds. Her kan du også kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller blot vil vide mere omkring hvad jeg udbyder og kan hjælpe dig med.

Kærligst Maj

Kursusdetaljer

Kildesalen, Kildemarksvej 70, 4700 Næstved
Mandag, 13:00 - 14:30
20 lektioner, 10 mødegange
Mandag 2. oktober, 2023
Holdnr.: 6223204150
Næstved og Susålandet

1.000 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maj Flensborg

1.000 kr./person

Tilmeld kursus